Telefonuma virüs bulaştı, TimeService ve MonkeyTest virüsleri nasıl temizlenir?

taha18 (9) 8 yıl önce sordu

Merhaba benim sorunum telefonuma bulaşan virüsler TimeService ve MonkeyTest adlı virüsler home tuşuna basılı tuttuğumda sürekli bu virüsler ile karşılaşıyorum bunlar hep memory booster diye bi uygulama yüzünden oldu, yani ben öyle düşünüyorum o programıda nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama. Ayrıca memory booster i silersem bu sorunların düzeleceğini düşünüyorum ama oda silinmiyor nedense onu silmeyide gösterirseniz sevinirim lütfen bu virüsleri format atmadan silmenin bi yolunu söyleyin. Başka birinin başınada gelmiş buyrun benimkide aynısı

http://i.hizliresim.com/d2NzZp.png

buda kendi telefonumdaki:

http://i.hizliresim.com/95r9r3.png

Toplam 2 cevap


kenanftl (98) 8 yıl önce cevapladı

Ayarlar>Uygulamalar>Tümüne girin. Eğer orada virüs var ise devre dışı bırakın ve kaldırın. Bir de Avast Antivirüs programı yükleyip taratın telefonunuzu. İnşallah işe yarar.

taha18 8 yıl önce

Ayarlar>Uygulamalar>Tümüne Gir şeklinde TimeService ve MonkeyTest adlı virüsleri buldum ama kaldırılamıyor sadece - Durdurmaya Zorla - Devre Dışı Bırak - Verileri Temizle - Önbelleği Sil gibisinden seçenekler var bu virüsleri sadece durdurabilirmiyim ben yani telefondan silmenin bir yolu yokmu ?

kenanftl 8 yıl önce

Durmaya zorla veya devre dışı bırak demeden önce avast antivirüsü indirip telefonunuzu taratın. Eğer olmuyorsa devre dışı bırakın.

taha18 8 yıl önce

teşekkürler :)

kenanftl 8 yıl önce

Rica ederim oldumu kardeşim :)

taha18 8 yıl önce

Virüs programı indirmeden önce devre dışı bırakmıştım ama artık gelmiyor :)

kenanftl 8 yıl önce

:)

omer12 (1) 8 yıl önce cevapladı

AVG ANTİVİRÜS Ü İNDİR TARAMA YAP TELEFON YENİ  DOĞMUŞ GİBİ OLCAK

taha18 8 yıl önce

AVG antivirüs programı ile tarama yaptım virüsleri buldu fakat virüsleri kaldıramıyorum bir bilginiz varmı ? Yoksa konu hakkında başlık açıcam :) buyrun buda hızlı resime yüklediğim ekran görüntüsü: http://i.hizliresim.com/QlNmgk.png