Türk Telekom'da hotspot internet paylaşımı ücretli mi?

omercik (9418) 5 yıl önce sordu

Turkcell'in 15 Ocak'tan itibaren kullanıcılardan hotspot için 9 TL ek ücret alması Türk Telekom'da da var mı? Yani Türk Telekom hotspot için ek ücret alacak mı?

Alacaksa Türk Telekom hotspot ücreti ne kadar olacak?

Toplam 2 cevap


omercik (9418) 5 yıl önce cevapladı

Hayır. Türk Telekom hotspot internet paylaşımı için kullanıcılardan hiçbir ek ücret almayacak. Bu konuyla alakalı açıklama yaparak kullanıcılardan hotspot ücreti almayacağını belirttiler.

Türk Telekom'un yaptığı açıklama:

“Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.”

Kaynak: https://shiftdelete.net

Yıl 2019 ve bizim sevindiğimiz şeye bakın. Zaten bugüne kadar para vermediğimiz bir şeye artık bundan sonra da para vermeyeceğimiz için seviniyoruz.

ismailsarp (6010) 5 yıl önce cevapladı

Zaten hotpost yaptığımızda bize verilen internet hakkını kullanıyoruz. Sanki bize ekstra internet veriliyormuş gibi algı yaratılıyor. Bana verilen internet hakkını istediğim gibi kullanırım. İstersem 1 gün içinde hotspot yapar bitiririm.

Telekom ve Vodofone bunu uygulamaz ise muhtemelen Turkcell de bunu uygulamaktan vazgeçer, zira baya müşteri kaybedecektir bu durumda.

omercik 5 yıl önce

Turkcell güvenli giriş diye bi zımbırtı çıkarmış. 30 gün içinde 1 defa bu güvenli girişi yaparsan hotspota para ödemeyeceksin. Güvenli girişi yapmayanlar ek ücret ödeyeceklermiş. Güvenlik adı altında yapıyorlar bunu