Wi-Fi ağına oturum açın hatası

noobxx (25) 4 yıl önce sordu

Merhabalar, sabah saatlerinde kısa süreliğine elektrikler gitti ve o sırada modem açıktı daha sonrasında elektrikler geldiğinde ''Hatalı kullanıcı adı ve şifre uyarısı aldım'' ve bilgisayar ve telefonlar üzerinden internete bağlanamadım. Modemi yeniden başlatıp bir daha denedim otomatik kullanıcı adı ve şifre ataması yapmadığından (aslında modemin bunu yapması gerek diye düşünüyorum) yeniden internete çıkış sağlayamadım. Sonrasında modem arayüzünden el ile bilgileri girdim ve internete sorunsuz şekilde her cihazımdan bağlandım ancak bir telefon hariç (Samsung Galaxy grand duos). Bu telefonu genellikle ekstra işler için kullanıyorum ancak internet olması ve haricinde ki diğer telefonlarla sorunsuz şekilde bağlanmama rağmen, defalarca yeniden tarama yapma ve ağı unut deyip yeniden şifre girmeme rağmen, bu telefon ile Wi-fi açıp şifreyi girdikten sonra ağa bağlanmam ile birlikte ''Wi-fi ağında oturum açın'' hatası alıyorum ve ağa bağlanmam 2-3 dakika sonra sonlanıyor ve ben bu sorunu çözemedim fikri olan var mı?

Ağa sorunsuz bağlanmama rağmen aşağıdaki bildirim geliyor.

Bu bildirime tıklayınca aşağıdaki tarayıcı seçimi geliyor 2 tarayıcı ile de herhangi bir sayfaya yönlendirilmeden sorunsuzca internete ulaşabiliyorum.

Ancak 2-3 dakika sonra ağdan düşüyorum.

Herhangi mac filtremesi vb. bir durumda yok hepsini kontrol ettim

kemal00 4 yıl önce

modemi resetleyerek sorunu cözebilirsin cözülmezse müşteri hizmetlerini ara

Toplam 1 cevap


noobxx (25) 4 yıl önce cevapladı

Edit:

Modem resetlendikten sonra da sorun düzelmeyince, müşteri hizmetleri arandı ve sorun çözüldü. Mevcut ayın faturası biraz geç ödendiği için ttnet fatura ödenmeden önceki yaptığı ''ttnet borç bilgilendirme'' sayfasına yönlendirmeyi kaldırmamış bu da dolayısı ile bazı cihazlar(bir telefon ile tablette bağlantı sorunu yaşadım) ve hatta bazı sitelere girişi engellemiş. Bu uyarıyı sistemden silince sorun halloldu.