Win 8.1 pro'da nvidia Geforce 635M ekran kartın kurulu olanın bir sonraki güncelleme uyarısı gelirmi

efsaneemrahylz (247) 8 yıl önce sordu

Selamun aleyküm arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var win 8 pronun üstüne internetten indirmeli win 8.1 pro kurdum bendeki 353.30  sürümü bir sonraki sürümü gelirmi başlıktada belirttiğim gibi Win 8.1 pro'da nvidia Geforce 635M ekran kartın kurulu olanın bir sonraki güncelleme uyarısı gelirmi  win 8 prodayken her ay düzenli geliyordu güncelleme uyarısı win 8.1 ede gelirmi Geforce experienceden kurmak istiyorum not win 8.1 pro etkinlentirilme yapıldı KMSpico programı ile

Toplam 2 cevap


temmuz (12505) 8 yıl önce cevapladı

Benim bilebildiğim ve şimdiye kadar takip edebildiğim kadarıyla Windows 8 Pro veya başka bir işletim sisteminde her ay düzenli ekran kartı güncellemesi olmaz. Herhalde başka bir şeyle karıştırıyorsun. Belkide Nvidia birkaç ay dönemsel olarak ilgili ekran kartı sürücüsünü ardı ardına güncelledi. Yani geçici ve tesadüfü bir güncelleme süreci yaşanmış olabilir.

Ama sonuç olarak soruna genel cevap şu şekildedir: Evet, Windows 8 Pro işletim sisteminden Windows 8.1'e yükselme halindede Windows 8 sistemli PC'de yaşanan -ihtiyaç halinde veya periodik- güncellemeler benzer şekillerde devam eder.

Edit: Güncel sürücüleri alttaki linkten takip etmelisin:

Nvidia, güncel sürücü arama ve yükleme - resmi- sitesi (tıkla)

efsaneemrahylz (247) 8 yıl önce cevapladı

benimde takibime görede 1 ayda 2 kez güncellediğimi hatırlıyorum http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta bu linkten bakabilirsiniz:) aramaya başla butonuna tıklayarak vermiş olduğunuz cevaptan dolayı çok tşk ederim hocam

temmuz 8 yıl önce

Ekran kartın veya başka donanımların için beta sürücüleri tavsiye etmiyorum. Zira beta sürücüler, henüz oluşumu tamamlanmamış sürücülerdir. Çok güvenilmezler, bazı ciddi problemlerede yol açabilirler.

temmuz 8 yıl önce

Mesajımı editledim, Nvidia ekran kartları için doğru sürücü sitesi adresi ekledim. Oradan her daim için kararlı ve en güncel sürücüleri temin ederek yükleyebilirsin.