Windows 10 Sıfırlama sırasında %99 da kalıyor ? Nasıl çözülür?

ismailsarp (6010) 8 yıl önce sordu

Windows 10 Sıfırlama sırasında %99 da kalıyor ? Nasıl çözülür?

Windows 10 sıfırlama yapmak istediğimde %99 aşamasında takılı kaldı, ne yapmam gerekiyor.%99 sorununu nasıl çözeceğim?

Toplam 4 cevap


ismailsarp (6010) 8 yıl önce cevapladı

Windows 10 Sıfırlama yapmak istediğinizde karşınıza iki seçenek çıkartır. Dosyalarımı sakla diğeri ise Her şeyi kaldır seçeneğidir.

Her şeyi kaldır seçeneği seçildikten sonra Windows 10 yüklü olduğu sürücüyü tamamen siler ve ardından işletim sistemi dosyalarını tekrar sürücüye geri yükler.Her şeyi kaldır seçeneğinin seçilmesi durumunda sıfırlama işlemi 3-4 saat kadar sürebilir.

Windows 10 sıfırlama yaptığınızda %99 aşamasında takılı kalacaktır.Burada panik yapmayın ve bilgisayarınızı kapatmayın.%99 aşamasında bilgisayar 2-3 saat toplamda da 3-4 saat kadar süre alabilir sıfırlama.%99 aşamasında bilgisayarınızın başından ayrılabilir ve film, oyun, yemek yemek gibi aktiviteler yapabilirsiniz :)

huysuzayi 7 yıl önce

Benimde yuzde 40 kaldi 2 saatir bekliyorum. Önceden de kisisel bilgisayariniz onarilamadi yeniden baslatilacak hatasi aliyordum. Bilgisayariniz sifirlanamiyor windows surucusu kilitli diyordu naptim ettim acmistim. (Servise gonderip temiz kurulum yapilmasi gerekiyor yaziyordu siteler) Sonrasinda bazi dosyalara erisemiyordum yonetici izni iste diyordu verince engellendi diyordu ama kullana biliyordum sorunsuz sekilde sifirlamak istedim eski haline döner diye ve yuzde 40 da 2 saatir duruyor cember dönüyor. Yardim lütfen

tarik04 (1) 7 yıl önce cevapladı

Merhaba, ben de her şeyi kaldır seçeneğini seçtim ama uzun bir süredir %11'de. Sizce bir sorun mu oluşmuştur yoksa bu normal bir şey mi?

temmuz 7 yıl önce

Ben cevap vereyim :) Eğer sebat edipte sonuna kadar beklersen ve sabit diskinde bir problem yok ise, hiç meraklanma eninde sonunda ilerleme ve sıfır yükleme tamamlanacaktır.

yolcups (1) 7 yıl önce cevapladı

hocam iyide benim de ayni sorunum var dun gece 02:44 dee baslattim sifirlamayi herseyi sifirladim, uyudum uyandim yüzde 64 pc res atiyor yuzde 64 yerine gelince. ve bunu defalarca yapti bekledim ise gittim gelsim saat suanda 19:00 yani bilgisayari ortalama 15 saattir sifirlamaya calisiyorum surekli kendine reset atiyor ne yapmaliyim bilgisayar daha 15/20 gunluk ?

ismailsarp 7 yıl önce

Bu kadar deneme ardından başarılı olmadıysa sizin sıfırlama yapmak yerine işletim sistemine USB veya DVD üzerinden temiz bir şekilde kurmanız gerekebilir.Buradaki http://uzmanim.net/soru/windows-10-usb-uzerinden-nasil-kurulur-bootable-windows-10-usb-si-nasil-yapilir-mediacreation-tool-ile/56452 linkte anlatılanları yapın ve kendinize USB disk hazırlayın.Bu disk üzerinden temiz, sıfır kurulum yapabilirsiniz.Lisans için yapmanız gerekense linkte anlatılan gibi USB hazırlarken sizin bilgisayarınızda önceden gelen yüklü sürümü seçin örneğin 64 bit single language.Bu sürüme göre USB hazırlandığında lisans işlemi otomatik olarak etkinleştirilecektir. Tabi bunu yazarken bilgisayarı satın aldığınızda üzerinde lisanslı bir Windows 10 geldiğini varsayıyorum.

houseofcards (1) 6 yıl önce cevapladı

1000 defa sorulmustur en son guncelestirmeden sonra kablolu internet baglantim yani bilgisayardan interneti giremiyorum wifeden gireliyor. antivirus programi engeliyor netti onuda guvenligini kapadim son.care format atiyim dedim 4 saaten fazla yuzde 87 takıldı. biraz arastirdim bir cok forumda sabirla bekliyin diyorlar. Beklemeye devam ediyim mi
 

ismailsarp 6 yıl önce

Bunun net bir çözümü yok beklemekten başka.Umarım ilerleme olmuştur :)