Windows 8 unmountable hatası

schwarzsky (1) 7 yıl önce sordu

Merhaba windows 8 işletim sistemli bir laptop kullanıyorum. Açtığımda 'kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. UNMOUNTABLE_??????_????' şeklinde hata veriyor faha sonra yeniden başlatıldığında 

bunun gibi sadece mouse imleci olan bir ekran ile karşılaşıyorum bu sorunun çözümü nedir?

Toplam 2 cevap


ismailsarp (6010) 7 yıl önce cevapladı

Sizin için en basit çözüm yolu sistem geri yükleme olabilir.İlk olarak başlangıçta F8 tuşlarına basın ve Güvenli Mod ile başlatmayı deneyin.Başlangıçta F8 tuşları çalışmıyor ise bunu windows üzerinden başlatmanız gerekebilir.

Bilgisayarınızı açtığınızda boş ekranda kalsa bile, CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basarak görev yöneticisine girin.Görev Yöneticisi üzerinden Dosya -->Yeni görev çalıştır diyerek açılan komut girme ekranına rstrui.exe yazın ve enter e basın.Bu komut sizi sistem geri yükleme ekranına yönlendirecektir.

Sistem geri yükleme ekranında iken ileri dedikten sonra, bilgisayarınızı geri döndürebileceğiniz tarihler göreceksiniz.Bu tarihlere bakarak sorun yaşamadığınız geri bir tarihe bilgisayarınızı geri yükleyin.

schwarzsky (1) 7 yıl önce cevapladı

Maalesef herhangi bir tuş işlemiyor csps lock açtığımda ışık yanıyor kapattığımda sönüyor yani klavye işliyor ama herhangi birşey olmuyor mavi ekranda bir süre bekledikten sonra hp logosu altında yükleniyor ikonu onun altında "kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor"diyor ama pek işe yaradığını sanmıyorum. Başka birşey yapma şansım varmı tamirciye verdiğimde içinden donanım çalıyorlar napabilirim?