Yabancı müzik albümleri nereden nasıl indirilir ?

jackrudolphgs (59) 4 yıl önce sordu

Ben Chillout - İnstrumental ya da Jazz yabancı albümleri indirmek istiyorum. Bunları site olarak nerede bulabilirim ?internette nasıl indirebilirim ?

Toplam 2 cevap


hydra (3800) 4 yıl önce cevapladı

Spotify deneme sürümü hesabı açarak dinleyebilirsin, deneme sürümü bittikten sonra satın alman gerekiyor spotify. Onun dışında bu dediğin albüm amazon.com'da 8 dolar. 30 gün ücretsiz deneyebiliyormuşsun.

jackrudolphgs 4 yıl önce

Download edeceğimiz siteden bahsettim ben ama. Flac ya da MP3 olarak.

hydra 4 yıl önce

O şekilde tahminen bulamazsın, sonuçta para harcanarak yapılan iş ve sende dinlemek istiyorsan para vermelisin mp3 halini bulamadım ben, ha birisi download etmiş olabilir ancak o da telif hakkı yüzünden kısa sürede yayından kaldırılır. spotify kullan.

murat (12492) 4 yıl önce cevapladı

Ben torrent üzerinden indiriyordum. Özellikle DJ setlerine ulaşmak çok kolay oluyor torrent üzerinden. Bilgisayarına u torrent gibi bir torrent istemci kur. 

Daha sonra https://torrentz2.eu/ gibi sitelerden arama yap. https://torrentz2.eu/search?f=lounge+chillout+2019 gibi aramalar yaparsan baya sonuç geliyor.

jackrudolphgs 4 yıl önce

Teşekkür ederim ☺️ Peki bu torrent olayı zor mu kolay mı daha önce pek denemedim

murat 4 yıl önce

Çok basit. Utorrent programı kur. Daha sonra verdiğim siteye git. Torrent dosyasını indir, aç. U torrent kendi kendine çalışır ve indirme başlar @jackrudolphgs