Your version of instagram is out of date. please upgrade your app to log in to instagram

pelinny (863) 9 yıl önce sordu

Instagram kullanıyorum ve Instagrama girmek istediğimde Your version of instagram is out of date. please upgrade your app to log in to instagram hatası alıyorum.

Your version of instagram is out of date. please upgrade your app to log in to instagram hatasının sebebi ve çözümü nedir?

Toplam 1 cevap


pelinny (863) 9 yıl önce cevapladı

Your version of instagram is out of date. please upgrade your app to log in to instagram hatasının anlamı "Yüklü olan instagram güncel değil. Instagram'a girebilmek için lütfen instagram uygulamanızı yükseltin"

Bu hata tablet veya telefonunuzda eski sürüm instagram yüklü ise karşınıza gelir. Bu hatanın çözümü için Android kullanıyorsanız  Google Play üzerinden, IPhone, iPad gibi IOS cihaz kullanıyorsanız AppStore üzerinden instagram yazılımının son sürümünü indirmeli ve güncellemelisiniz.

Instagram'ı güncelledikten sonra Your version of instagram is out of date. please upgrade your app to log in to instagram uyarısı kalkacak ve instagram'a girebileceksiniz. Çözüm için yukarıda anlatıldığı gibi instagram yeni sürümü indirmelisiniz.