YouTube'da izlenme başına para kazanılır mı?

alivecan (337) 6 yıl önce sordu

Bir youtube kanalı açtım. Buradan biraz harçlık çıkarmak istiyorum. Youtube izlenme başına kaç para veriyor?

Bu nasıl hesaplanıyor?

Toplam 4 cevap


fikirbanka (16) 6 yıl önce cevapladı

Youtube reklam politikasını değiştirerek daha da zor hale getirdi. Kanalınızın para kazanmaya müsait olması için bazı yeterlilik durumlarını tamamlamış olman gerekiyor.

omercik (9418) 6 yıl önce cevapladı

İzlenme başına para verilmiyor bildiğim kadarıyla. Kanalında paylaştığın videolara reklam koyuyorsun, ve o reklamlar vasıtasıyla para kazanıyorsun. 

alivecan 6 yıl önce

100 kez izlenirse reklam 100 kez gösteriliyor mu demek?

omercik 6 yıl önce

Evet, öyle de denebilir. Ama şöyle bir sıkıntı var, önemli olan o reklamın videoda yer almasından çok reklamı gören kişilerin reklama tıklamasıdır. 100 kişi o reklamı görüyor olabilir ama 100 kişi o reklama tıklamıyor olabilir. Anlayacağın bu çok meşakkatli bir işlem. @alivecan

krsn (233) 6 yıl önce cevapladı

izlenme ile para kazanabilirsin zaten olayşu ne kadar hit o kadar reklam gösterimi (reklam tıklamaları farklı ücretlendirilir ülkeden ülküye ücretler degişir).. 

nvidiagtx 6 yıl önce

izlenme ile para kazanılmaz... izlenme ile reklamın hiç bir alakası yok 3milyon izlenmişsindir 400 kişi reklama tıklamışdır bunun gibi

krsn 6 yıl önce

hocam youtube kanalı acar açma reklam alabiliyor musun ?

krsn 6 yıl önce

hitin artıkca reklam koyarlar izlenme demek reklam reklam para demek :D

nvidiagtx (690) 6 yıl önce cevapladı

Reklamlardan para kazanabilirsin, ancak youtubede 10.000 izlenme limitini aşman gerekli 10000 veya daha fazla izlenmen varsa videolara reklam koyabiliyorsun, ancak farklı IP lerden o Gmail hesabına giriş yapma derim zamanında adsenselerden ban yemiştim bu nedenle, Aynı IP den 1 tane Gmail al onun ile Youtubeyi kullan, adsense başvurusu yap.