YouTube e-postamı unuttum nasıl bulabilirim?

kavafe (6) 5 yıl önce sordu

Ben CCleaner ile tarama yaptım, tüm önbelleği ve çerezleri silmişim. Tüm oturumları ve kayıtlı şifreleri silmiş. Şifreyi otomatik kaydetmişti, fakat o da gitmiş.. Mail ise aklımda değil, telefon numarası ile aratıyorum, ad soyadda doğru yazıyorum, ama hala o hesabı bulamıyor.. Telefon ile doğrulama yapmıştım..

Toplam 1 cevap


murat (12492) 5 yıl önce cevapladı

Unuttuğun e-posta adresinle ilgili Telefon numaran veya kurtarma e-postan ile unuttuğun hesabını bulabilirsin.Telefon numaranı girdikten sonra Ad Soyad sorar. Bu ekranda hatalı bilgi girersen Hiçbir hesap bulunamadı / Sağladığınız bilgilere sahip bir Google Hesabı yok. hatası alırsın.

Bu hatanın anlamı Email hesabını açarken  girmiş olduğun ad soyad ile girmiş olduğun telefon numarası eşleşmiyor demektir.

kavafe 5 yıl önce

Dediğiniz gibi yaptım, ad soyadı doğru giriyorum, yine de bulunamadı diyor..

murat 5 yıl önce

Telefon numarası ve ad soyad bilgisi google da kayıtlı olan ile aynı demek değil. Ya telefon yanlış ya da ad soyad bilgin. Başka bir açıklaması yok @kavafe

kavafe 5 yıl önce

Telefondan eminim, fakat hesap parodi hesaptı, o ad soyad ile de denedim, fake hesap ad soyad kurarım genelde onla da denedim, bulunamadı diyor..

murat 5 yıl önce

@kavafe bilgilerin uyuşmuyor ve seninde aklına gelmiyorsa yapabileceğin bir şey yok. O hesap gitti demektir.

kavafe 5 yıl önce

Google mail hesabı falan yok mu?

murat 5 yıl önce

@kavafe bu mail adresinden hiç kimseye mail göndermedin mi?

kavafe 5 yıl önce

Sadece Youtube için açtım.