1 hafta önce dondurduğum instagram hesaplarıma giriş yapamıyorum

0

Bir hafta önce birbirleriyle bağlantılı aynı e postaya sahip iki instagram hesabımı dondurdum. Bugün tekrar giriş yapmayı denediğimde üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu şeklinde hata verdi. Yardım merkezinden çözmeye çalıştım facebooka mailler attım fakat hepsinin karşılığında "It looks like your account has been disabled. We disable Instagram accounts that don't follow our Terms of Use." şeklinde bir uyarı aldım. Kendim dondurduğum hesaplarımı instagram mı kapattı? Eğer böyle bir şey olduysa neden oldu? Lütfen bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi            Daha önce de buna benzer bir soru sorulmuş fakat cevap olarak verilenlerde chrome üzerinden giriş yapılarak çözüm vardı fakat chrome üzerinden veya başka bir cihazdan da giriş yapamıyorum hesaplarımın ikisine de

 

 

 

eperhuell eperhuell (2)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Benimde öyle 3gun ince dondurmustum gireyim dedim sifremde doğruydu halbuki ama giremedim neyse sonra şifre yenile yaptım e o sifrelerlede giremedim neden böyle oldu anlamadım banmı yedik beklememiz mi gerekiyor sinirlerim bozuldu 

    kullanici607038 kullanici607038 (1)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Bir haftadır senin gibi pek çok kullanıcı dondurduğu hesabı açamıyor. Genel bir sorun olma ihtimali ile birlikte hesabın gerçekten kural ihlali gerçekleştirmiş olabilir.

      "It looks like your account has been disabled. We disable Instagram accounts that don't follow our Terms of Use." mesajı hesabının kural ihlalilden dolayı kapalı olduğunu belirtiyor.

      Instagram geçici olarak kapatılan hesapları kural açarken kural ihlali taraması yapmaya başlamış olabilir.  Eğer sen de "gizli hesap görme" "takipçi kazanma", "Postegro & Lili" gibi uygulamalar kullandıysan bir şekilde hesabın bot hesaplar arasında değerlendirilmiş ve gerçekten hesabın kapatılmış olabilir.

       

      alattin alattin (16984)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol