14 gün sonra kullanıcı hesabınız engellenecek. Maili nedir?

0

Gmail adresime bu sabah 14 gün sonra kullanıcı hesabınız ...@gmail.com engellenecek. Bundan nasıl kaçınılır? yazan bir mail geldi. Mail adresi bana ait.

Mailde şunlar yazıyor:

İki yıldır Yandex.Disk'teki a..@gmail.com hesabınıza giriş yapmadığınızı tespit ettik. Artık bu hesaba ihtiyacınız yok gibi görünüyor; bu nedenle 14 gün sonra servise erişiminizi kapatacağız. Ayrıca 90 gün sonra servisteki dosyalarınız silinebilir.

Hesabımın engellenmesinden nasıl kaçınabilirim?

Yandex.Disk hesabınıza giriş yaparak kullanmaya devam etmeniz yeterlidir.

Yandex.Mail'in kullanımında ne gibi değişiklikler olacak?

Yandex.Mail'i daha önce nasıl kullanıyorsanız öyle kullanmaya devam edebilirsiniz. Yandex.Disk'teki değişiklikler Yandex.Mail'i hiçbir şekilde etkilemez.

Ancak engellenme durumunda bazı dosyaların gönderilmesi mümkün olmayabilir.

maili gönderen adrese baktım sahte gibi görünmüyor. disk@mail.yandex.ru  Yandex Disk yazıyor gönderende. Bir işlem yapmam gerekiyor mu bu nedir?

acemiadam acemiadam (220)
9 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu yandex disk hizmetinin sana yolladığı bir mail. Belli ki bir Yandex Disk hesabın var ama kullanmıyorsan. Kullanmak istemiyorsan bir şey yapma sana ait Yandex Disk hesabı silinir.

    Ama yandex disk içinde dosyaların varsa onları onları yedekle. Ya da Yandex Disk kullanmaya devam etmek istiyorsan https://disk.yandex.com.tr/ adresine git ve giriş yap. Giriş yapman hesabın silinmesine engel olacaktır.

    hakan hakan (15424)
    9 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol