1500TL ile oyun bilgisayarı nasıl toplanır?

0

Merhabalar,
Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Bu sistem yeni nesil oyunları rahatça düşük yada orta ayar fark etmez kasmadan oynatabilir mi?

 

mehmetkaraduman12 mehmetkaraduman12 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    İyi denebilir.Ama o sisteme bence SSD takılmamalı.Birde harddisk almışsın 1 TB çok saçma olmuş.APU İşlemci güzel seçim.Ama bazı şeylerden kısarsan bir ekran kartı ile işlemci alabilirsin.Bu arada biraz daha para biriktirmende iyi bir seçim olabilir.

     

    Bu arada ilerde Crossfire yani ikinci bir ekran kartını takma şansın varmış bunlarda olmazsa bu şekilde idare edip ilerde yeni bir ekran kartı takabilirsin.

    akif52 akif52 (34)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      A10-7870K APU ile oyunlarda giriş-orta seviyesinde güzel bir performans alabilirsin. Tavsiye aldığın malum sitede çok uzun zamanlarım geçti öncelikle bunu belirtiyim. Topladığın sisteme gelirsek genel itibariyle seçimlerin başarılı ufak tefek düzeltmeler ile sorunsuz bir şekilde satın alabileceğin bir sistem olmuş. Öncelikli olarak FRISBY markasından uzak durmanı öneriyorum. Kasa seçiminde Zalman, Corsair, Cooler Master gibi kaliteli firmalardan şaşma. Bunun en büyük getirisini uzun vadede anlayacaksın. APU işlemcinle beraber 2400Mhz RAM seçimin doğru çünkü APU işlemcinin grafik yongası RAM hızıyla aynı orantıda performansını arttırır. TOSHIBA HDD yerine WD 1TB BLUE HDD seçebilirsin. Kullanıyorum tavsiye ederim. SSD seçimin gayet başarılı. Alternatif olarak Samsung 850 Evo düşünebilirsin. 850 Evo bir tık daha iyi bir SSD'dir. Anakart seçimi yerinde. Bütçeyi aşmamak adına yüksek alternatifleri önermiyorum. Özetle aşağıda vermiş olduğum sistemi rahatlıkla alabilirsin. 

      İşlemci: AMD A10 7870K
      Anakart: MSI A68HM-E33
      Bellek:CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz
      Harddisk: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB
      SSD: Kingston 120GB HyperX FURY
      Kasa / Güç Kaynağı: COOLER MASTER CMP-350 500W​

      brsozl brsozl (1961)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol