16 gb kotali turk telekom internetim var. AKK bende de gecerli mi?

0

Merhaba, benim evimde 16 gb kotali turk telekom internetim var. AKK bende de gecerli mi? bilgi verirseniz sevinirim İyi günler

furtuf furtuf (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bildiğim kadarıyla 16 Cigabayt kotalı bir tarife yok türktelekomda. O senin dediğin Cigabayt değilde Megabittir ama kota değil hız değeridir bu.Yani senin hızın 16 Megabit olmalı.

    Senin tarifende diğerlerinde olduğu gibi kotalıdır (sinirsız ama kotalı). Türk telekom müşteri hizmetlerine telefon ederek kotanın ne kadar olduğunu sorabilirsin. Tel: 4440375 veya 4441444

    Bütün kotalı tarifeler AKK kapsamındadır. Zaten kota demek belirli bir limit doldurulduktan sonra tarifendeki hızın düşürülmesidir vede buna Adil Kullanım Kotası (AKK) ismi verilir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      @temmuz hocamın dediği gibi aslında tarifenizi tam olarak açıklamalı şekilde yazarsanız size daha çok yardımcı olabiliriz.

      Ayrıca şimdi kontrol ettiğimde Turk Telekom üzerinde ADSL tarafında 16 GB kotalı bir tarife bulunuyor.Bu tarifeninde 25 GB AKK (Adil Kullanım Kotası) bulunuyor.Yani siz AKK değerinden sonra hız düşüşü yaşayacaksınız anlamına geliyor.Ancak tarifeniz kotalı olması sebebiyle kotadan sonra kota aşım ücretleriyle karşı karşıya geleceksinizdir.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol