18 Yaş altı kripto para cüzdanı nasıl açılır?

    Toplam 1 Cevap


    1

    18 Yaşından küçükseniz kripto para cüzdanı açmak kolay ancak para yatırmak zor. Çünkü kimlik onayı istiyorlar ve 18 yaşından küçük olduğunuz için maalesef kripto para alamıyorsunuz. Aşağıdaki sitede kredi kartı ile Ethereum alabilirsiniz ancak bunu kredi kartıyla çekemezsiniz fakat başka cüzdanlara transfer işlemini yapabilirsiniz.

    MyEtherWallet cüzdan uygulamasını/aplikasyonunu kullanacağız.

    MyEtherWallet'ı Play Store'dan yada App Store'dan indirin ve uygulamayı açın.

     

    Create a Free Wallet sekmesine tıklayın ve gelen sekmeden Create a wallet seçeneğine tıklayın.

    Kendinize güçlü bir pin oluşturun.

    Eğer parmak izi algılayıcınız varsa Parmak İzi'ni aktif etmenizi öneririm.

     

    My Ether Wallet'i kullanmaya Başla! butonuna basın.

    MEW Cüzdanınızı oluşturduktan sonra Backup Now! kısmına tıklayın.

    Görünen 24 Kelimeyi bir yere yazın, sırasıyla olması şart! Bu sizin güvenlik kelimeleriniz ve sırayı bozmayın! Bir kenara yazdıktan sonra Sizden 3 - 4 kelime isteyecek ve bu kelimeleri sırasına göre yazacaksınız mesela 19. yazıyor siz 19. kelimeyi buraya yazacaksınız, bu kelimeleri kaybetmeyin veya kaptırmayın, cüzdanınızın güvenliği bu kelimelere bağlı.

    Vee! Artık Cüzdanımız hazır. Bilgisayardan cüzdanınıza erişmek için sağ üstteki kamera içerisinde karekod işaretine tıklayın ve sitedeki karekodu okutun. Artık bilgisayardan da erişiminiz olacak.

    İşlemleri daha rahat yapmak için karekodu okutup bilgisayardan erişim sağlıyorum;

    Yukarıdaki Buy ETH kısmına tıklayarak Visa veya mastercard ile Ethereum alabilirsiniz.

    Başka bir cüzdana göndermek içinse ana panel'den Send kısmına tıklayıp "Send Transaction" sekmesine tıklamalısınız. Buradan Transaction Fee'i kendiniz ayarlabiliyorsunuz, Edit'e bastığınız zaman Transaction Speed sekmesinden ayarlıyorsunuz. GAS limitini azaltırsanız gönderme işlemi o kadar yavaşlar ancak yükseltirseniz de fiyatı artar. Örneğin aşağıdaki sekmeden 113 GWEI seçerseniz 4.34 Dolarlık bir gönderme payı ödemeniz gerekiyor, hızlı dediği 172 GWEI'i seçerseniz 6.60 dolar pay alıyor.

    Minimum alış tutarı 50 dolar olmak zorunda onun dışında alış yapamıyorsunuz. Peki aldık ethereum'u sonra kâr yaptık falan. Bunu nereye yollayacağız? O konuda 18 yaş üstü birey gerekiyor, paribu gibi alım-satım platformlarına yollayıp oradan parayı çekmeniz gerekiyor, yani her halükarda 18 yaş üstü olmanız gerekiyor para çekebilmek veya yatırmak için tabii ki yukarıdaki cüzdan uygulamasına 18 yaşınızın üzerinde olmasanız bile para yatırabiliyorsunuz ancak para çekemiyorsunuz sadece transfer edebiliyorsunuz.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol