2.ekran bağladığımda DNS problemi yaşıyorum

0

Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin.Çok garip bir sorunum var.Bugün oyun oynamak için 2.bir ekran aldım.laptop'un kapagını kapattığımda dns problemi yaşıyorum kapağı açtığımda bu sorun yok oluyor.Bunun çözümünü bilen var mı ?

rashone87 rashone87 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Anladığım kadarıyla senin sistemin kapağı kapadığında sadece masaüstü görüntüsünü ikinci ekrana aktarabilecek ( bu sınırlarda sistem olarak işleyecek) kadar çalışıyor ve ağılıklı olarak uykuya giriyor. Zira ikinci ekran ek bir performans/güç ihtiyacı gerektirdiğinden bu tasarrufa gidiliyor.

    Güç ayarlarından değiştirilebilir diye düşünüyorum. Güç ayarlarını Denetim Masası Güç Seçeneklerinden, Dengeli, Güç Tasarrufu gibi seçenekler ile yapılandırılmış ise ..ki büyük ihtimalle default haliyle böyledir, bunu "Yüksek performans" olarak değiştir,

    Eğer bu Güç yapılandırma ayarındaki değişiklik problemi düzeltmek için yeterli olmazsa;

    İlave olarak Ağ ve Paylaşım merkezinden Wifi bağlantının özelliklerine (Wifi Durumu) ve oradanda Wifi Özellikleri>Yapılandır> Güç Yönetimi sekmesindeki "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" satırında olan onay işaretini kaldırarak dene.

    Veya ikinci bir çözüm yolu olarak; laptopun ekran paylaşımı ayarlarından sadece ikinci ekran seçilerek birinci ekran olan laptop ekranı kapalı hale getirilir ama kapak kapatılmaz, açık bırakılır.  

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Yok abim hepsini dün denedim zaten olmadı rashone87 8 yıl önce
    • İlginç! temmuz 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol