2000TL ye alınabilecek laptop Temmuz 2017

0

İyi günler

Üni. ye gidiceğim için toplama pc mi sattım. Şimdiyse laptop lazım. Oynadığım oyunlar genelde War Thunder, Nosgoth tarzı online şeyler oluyor. Single pl olarakta Euro Truck 2, Castlevania LoS. Bayadır bakıyorum yalnız laptopların çoğu birbiriyle benzer özelliklerdeler. 2000 den daha aşağı olması işime gelir bu arada. Para harcama lüksüm kalmadı pek :/ saolun şimdiden tavsiyeler için

outsider outsider (13)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Laptop fiyatları bir hayli pahalandı.Bu yüzden oyun amacı güdüyorsanız fiyatlar otomatik olarak ekran kartı yüzünden yükseliyor.Biraz araştırma yaptım ve sizin en düşük 940M M445 gibi seviyelerde bir ekran kartı almanız gerekiyor diye düşünüyorum.Bu yüzden filtreleme yaptığımda fiyatlar 2000+ TL nin üstüne çıkabiliyor.

    Filtreleme yaptığımda aşağıdaki bilgisayar modellerini alabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Sizin için filtrelediğim bilgisayar modelleri için tıklayın. (Not linkte Lenovo bilgisayarlar Full HD modelleri diğerleri HD modellerinden oluşuyor.Full HD almayı daha mantıklı bulunsada, ekran kartınız full hd kaldıramayacağından oyundaki çözünürlüğü 1920x1080 seviyesinden 1366x768 seviyesine düşürmek durumunda olduğunuz oyunlar olacaktır.)

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol