256-Bit ve Fiyatı uygun Ekran Kartı önerisi, Asus M2A-VM anakart için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

0

Daha önce bilgisayarımda ge force 8500gt 512mb 128 bit ekran kartı kullanıyordum ve ekran kartı bozuldu uzun yıllar hizmet etti, şimdi bilgisayarıma ikinci el bir ekran kartı alacağım, ana kartımın modeli asus m2a-vm. tercih ettiğim model 512 mb ve 256 bittir, benim ana kartıma uygun 512mb ve 256 bit ekran kartı var ise modellerini öğrenmek istiyorum neleri tercih edeceğim ve bilgisyarım kaldırırmı? bana ekran kartı tavsiyesi verebilirmisiniz. genelde video izliyorum ama az da olsa ufak tefek oyunda oynuyorum online olarak, bu yüzden tercihim 256 bit ve 512mb'dir. bu arada powersuply 750 watt.

256-Bit ve Fiyatı uygun Ekran Kartı önerisi, Asus M2A-VM anakart için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

fatihtufek fatihtufek (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    bozulan ekran kartına fırınlama yaptınmı belki düzelebilir

    ashera ashera (1)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Anakartınız PCI Express slotuna sahip olduğundan piyasa bilgisayarınıza uygun birçok model bulabilirsiniz.Ekran kartı uyumluluğu daha evrensel olduğundan size piyasadaki bulunan tüm ekran kartları uyacaktır.Ancak tabi ki bu uyum ekran kartının tam olarak performansını alacağınız anlamına gelmiyor.Çünkü ekran kartı ile birlikte işlemci hızınız ve bilgisayarınızda bulunan RAM miktarı da önemlidir.Diğer parçalarınız ekran kartına göre düşük kalırsa ekran kartınızı yüksek bir model almanın anlamı kalmıyor.

      Dolayısıyla size önerebileceğim ve şuanda piyasadaki oyunları rahat bir şekilde oyanayabileceğiniz orta-yüksek ve fiyat olarak da çok yüksek olmayan bir ekran kartı olacaktır.Size AMD tarafından 6850 ekran kartını önerebilirim.Zamanında çokça kullanılan ve önerilen bir ekran kartı idi.Ancak hâlâ günümündeki birçok oyunu High(Yüksek) seviyede oynatabiliyor.Örneğin GTA5 oyununu Medium-High arasında oynayabileceğinizi düşünüyorum.

      Ekran kartı 378 Türk Lirası'na Vatan Bilgisayardan satın alabilirsiniz.

      http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html?srt=UP

       

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol