3.0 USB bellek aldım fakat pek hızlı değil?

0

İnternet üzerinden hızlıdır diye 3.0 USB bellek aldım fakat USB belleği takıyorum ama içine bir şey atmak istediğim zaman hızlı bir şekilde yüklemiyor ne yapmam lağzım.

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    USB port girişlerinde 3 çift USB bellek girişi olur yani birisi Siyah renkli , Mavi renkli ve Kırmızı renkli ama eski bilgisayarlarda beyaz renkli USB bellek portu da var

    Beyaz renk ne anlama geliyor:

    Beyaz renk sadece 1.0 lık USB bellekleri destekliyor ama günümüzde 1.0'lık USB bellek bulmak zor zaten en yavaşı da 1.0

    Siyah renk ne anlama geliyor:

    Siyah renkli usb portu 2.0'ı destekliyor yani buna 3.0 lık usb bellek takarsan 2.0 olarak algılar bilgisayar ve bir şey yüklemeye kalktığın zaman ise 2.0 olarak yükleme yapar.

    Mavi renk ne anlama geliyor:

    Mavi renkli USB belleğe 2.0 lık bir USB bellek takarsın çalışır ama hiç bir farkı olmaz siyah ile fakat 3.0 takarsan maviye siyahdan farkı olur yanii Mavi renkli USB bellek portu 3.0'ı destekliyor ama 3.0 lık USB belleği sen gidip de 2.0'a takarsan çalışmaya bilir.

    Zaten bir çok USB bellek de şöyle yazıyor "2.0/3.0" bunun anlamı ise 2.0 USB bellek portu ile çalıştıra bilirsin ve 3.0 USB bellek portu ile de çalıştıra bilirsin.

    Kırmızı renk ne anlama geliyor:

    Kırmızı renk günümüzde en son port girişi yani USB port girişi ve bu da Alvays active USB diye geçmektedir ama bu USB port girişi de yani kırmızı port girişi de 3.1'i destekliyor.

     

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol