32 Bit işletim sisteminden 64 bit işletim sistemine geçerken problem yaşıyorum.

0

Öncelikle Selamun Aleykum. Elimde bir adet 32 Bit WIN 7 Ultimate laptop var. Bu bilgisayarı WIN 8.1 64 Bit yapmaya çalışıyorum fakat usb'yede atsam kendim çift tıklayıpda çalıştırsam hiç bir şekilde çalışmıyor. şimdi rufus'da sıkıntı çıkarmaya başladı. Eğer 64 bit windowsun kurulum dosyasıda 64 bitse ben bunu nasıl kuracağım. 

NOT BİLGİSAYARIMIN TÜM ÖZELLİKLERİ 64 BİT DESTEKLİYOR ZATEN ÖNCEDEN 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ VARDI BİLGİSAYARCIDA FORMAT ATTIRDIM 32 BİT OLDU Bİ TÜRLÜ 64 BİT YAPAMADIM.

mehmetercan mehmetercan (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Çalışırken hata falan mı veriyor? USB'ye tekrar yazın başka bir uygulama ile Windows 8.1 64 bit ISO dosyasını.

    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler denerim. Bu arada evet setup çalışmıyor bios ayarlarından önceliği içine windows'u yazdırdığım usb belleği seçiyorum çalışmıyor hata veriyor ya da siyah ekranda kalıyor üzerine tıklayarak çalıştırdığımda ise bu program x86 bit desteklemiyor gibi bir hata alıyorum. mehmetercan 2 yıl önce

    0

    RUFUS nasıl bir sıkıntı çıkartıyor? Hata mı veriyor? 64 bit Windows ISO dosyasını RUFUS ile USB belleğe yazdırmalı ve USB bellek ile bilgisayarı açıp kurulumu gerçekleştirmeslisin. Aldığın hataya dair daha fazla bilgi verirsen iyi olur.

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol