360 total security nedir?

0

360 total security nedir?

360 total security ne işe yarar?

360 total security, Qihoo 360 adlı Çin menşeli bir firmaya ait güvenlik, antivirüs yazılımıdır. 360 total security ücretsiz bir programdır.

cemkara cemkara (4215)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    360 total security nedir? 

    360 total security, Qihoo 360 adlı Çin menşeli bir firmaya ait güvenlik, antivirüs yazılımıdır. 360 total security ücretsiz bir programdır. Virüslere karşı gerçek zamanlı koruması vardır.

    Virüs tarama, disk temizleme, sistem bakımı, hızlandırma, virüs koruma gibi özellikleri vardır.

    360 total security PC, Android ve MAC sürümleri mevcuttur.

    360 Total Security nereden indirebilirim?

    360 Total Security buradan indirebilirsiniz. Windows 32 bit / 64 bit içindir. 360 total security yaklaşık 30MB boyutundadır. Türkçe destekli ve Windows 32 bit / Windows 64 bit desteği vardır.

    360 total security güvenilir mi?

    360 total security kurulum ve yayılma stratejisi olarak benim pek sevmediğim tarzda bir program. Ücretsiz programlar içinde gömülü olarak gelerek kullanıcı dikkatsizliğinden faydalanarak sisteme kurulması negatif bir durum. 

    Fakat Qihoo 360 şirketi Çin'de lider teknoloji şirketlerinden birtanesi. Virustotal gibi sitelerde Qihoo 360 antivirüs uygulamasınından faydalanıyorlar. Eğer bir antivirüs programınız yoksa 360 total security  kullanabilirsiniz. Ücretsiz bir antivirüs çözümü. Android, PC, MAC gibi farklı platformlard çalışabiliyor.

    Kurulum dosyası 30MB civarında. Çalışması ve bellek kullanımı oldukça iyi. Az bellek kullanıyor ve oldukça hızlı çalışıyor.

    Bellekte aktif çalışan dosyası QHActiveDefense.exe dosyası.

    Beğendiğim bir özelliği, işletim sistemini tarıyor. Örneğin siz Windows 7 veya Windows 8 kullanıyorsanız işletim sisteminizi tarıyor ve size gerekli, eksik güvenlik güncelleştirmelerinin listesini getiriyor.  

    360 total security nedir

     

    360 total security programını ben yüklemedim, nereden geldi?

    360 total security programı bazı ücretsiz oyun ve programlar ile birlikte gelebiliyor. Siz farkında olmadan kurulmuş olabilir. Mevcut bir antivirüs programınız varsa 360 total security programını kaldırabilirsiniz.

    Eğer 360 total security sizin bilginiz dışında yüklendiyse ve kaldırmak isterseniz 360 total security  nasıl kaldırılır? linkinde anlatıldığı gibi kaldırabilirsiniz.

     

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      hocam varsayım olarak sorduğumuzu farzedersek yani sizce "360 total security" mi yoksa kırılmış bir norton mu ?

      yramazan yramazan (13)
      9 yıl önce cevaplandı

      • 360 total security. Hâlâ denemelerim devam ediyor. Açıkcası beğendiğim güzel özellikleri var. Norton'a göre oldukça hafif. Ayrıca anti-virüs hassas bir konu. Hiç crackli kullanmayın. cemkara 9 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol