4K video indirmek

0

4K video indirmek istiyorum. Ancak, indirmek istediğim video'ya(tabletten tıklıyorum))tıkladığımda, video 1080p olarak görünüyor. İndireceğim video'yu 4K TV'imde USB aracılığıyla oynatmak istiyorum. TV YouTube'ya girebiliyor. TV'de videolara tıklayınca 4K(2100p olması lazım)çözünürlük görünüyor. Sorun nedir? Nasıl 4K videolara erişirim? Nereden indireceğim? 

ebuhasan ebuhasan (30)
4 yıl önce sordu

  • bu sitede 4k filmler var https://4kfilmindir.net bu siteden indir kemal00 4 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

4K video indirmek her zaman mümkün olmayabilir. Mesela 4K videoyu hangi siteden indirmek istiyorsun?  Bu sorunun cevabı önemli.  Bazı siteler senin bağlantı hızına göre video kalitesini otomatik olarak öneriyor, 360p, 480p, 720p, 1080p veya  4K seçeneklerini senin o anki hızına göre sunuyor. Eğer sitede 4K kalitesinde video olduğundan eminsen ve bu seçenek sana sunuluyorsa bu videoyu bir download manager yani indirme yöneticisi ile indirebilirsin.

Xtreme Download Manager nedir? Xtreme Download Manager nasıl kullanılır? bu indirme yöneticilerine bir örnek.  Tablet üzerinde mi indirmek istiyorsun yoksa PC üzerinden mi bu kısmı tam anlayamadım.

Bir de araştırırken şöyle bir indirme programı buldum: https://www.4kdownload.com/ bu program videoların indirme kalitesini seçmene olanak sağlıyormuş. Yani site sana bir kaç farklı kalite sunarsa bunlardan birini seçip videoyu indirebiliyorsun.

alattin alattin (16984)
4 yıl önce cevaplandı

  • Aslında, PC'den indirmek istiyorum. ebuhasan 4 yıl önce
  • @ebuhasan verdiğim programları bir dene istersen alattin 4 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol