7 yıllık Exper Karizma A5V bazı tuşları çalışmayan laptop

0

MERHABA UZMANIM NET AİLESİ 7 yıllık Exper Karizma A5V bazı tuşları çalışmıyor Sorun ne olabilir 1 buçuk yıldır NVİDİA GEFORCE GT 635M ekran kartı güncellemesi gelmiyor ondan olabilirmi ve 7 yıllık Exper Karizma A5V ilk işletim sistemi windows 8.1 di şimdi windows 10 pro 1809 sürümünü kullanıyorum sorun ikisinden biri olabilirmi yoksa laptop 7 yıllık olup klavyesi yıpranmış olabilirmi hiç basmayan tuş w büyük enter tuşunun sol çaprazındaki shift tuşu sert basıp işleyen tuşlar s-d-n Tuşları nasıl çıkarabilirim klavye yapısı resimdeki gibiKLAVYENİN TUŞ YAPISI BÖYLE

gorele28 gorele28 (387)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Klavyedeki tuşların bazılarının çalışmaması ile ekran kartı güncellemesi almaman arasında bir ilişki yok. Klavyendeki tuşlar zamanla hasar görmüş. Bu tuşları sökmen biraz sıkıntılı olabilir. Daha önce böyle bir işlem yapmadıysan hiç denemeni önermem. 

    Harici bir USB klavye alabilirsin. Bu daha iyi bir çözüm olabilir. Laptop eski olduğu için tamire yollamanı önermiyorum bi tomar para verirsin. Belki ucuza tamir edecek güvenilir bir yer varsa çevrende oraya götürebilirsin. 

    Senin sorunun yazılımla çözülebilecek cinsten bir sorun değil maalesef.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

    • 95 TL klavyenin değişimi @alattin bey gorele28 4 yıl önce
    • @gorele28 20TL civarında usb klavyeler var. Bütçenne hangisi uygunsa artık sevgili görele kardeşim alattin 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol