Acronist backup alma sorunu

0

Değerli arkadaşlar konuya hakim çok acil yardıma ihtiyacım var. Yıllardır acronist programnı kullanıyorum son çıkan 2014 ila 2105 sürümü başıma bela oldu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevineceğim. 

Sorun acronistle yedek alırken ayarlar kısmından dont no shutle seceneğini seçmeme rağmen  program belli bir zaman aralığı geçince otomatik olarak yedek alıyor yedek alırken haliye pc kasıyor kapanırken pc saatlerce arkda planda işlem yaptığından kapanmıyorda makinalarda deppfrezee olduğu için programın o yaptığı işlemin benim için hiç bir analmı yok o sebepten ötürü bunu ne yaptımsa nerden baktımsa ayaralrına vs hiç bir çözüm bulamdım lütfen bilen biri yardım etsin.. yabancı formlarda bakındım bir bat dosyasından falan bahsediyor ama onu yaptım oda çare olmadı sorun tam olarak bu http://nextcentury.net.au/knowledge-base/acronis-shutdown-issue-operations-are-in-progress-please-wait-with-windows-7/

thunder thunder (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    1.Verdiğiniz adreste çözüm şekli pc kapanırken acronis hizmetlerinin devredışı bırakılmasına yönelik anlatım.

    kill_acronis.bat dosyasını baştan düzenledim pcshutdown komutunu ilave ettim,tekrar deneyin isterseniz sonuç alma ihtimaliniz olabilir.

    Kill_acronis.zip Download Zip ile sıkıştırılmıştır.

    Zip içeriği:

    2.Acronis muadili program önereyim Aomei Backupper Professional 3.2 Türkçe dili net üzerinde mevcut kullanım ve arayüz işlevsellik açısından acronis türevi bir program backup recovery işlemlerimi bununla yapıyorum memnunum.

    Acronis True image home 2015 ve sonrası sürüm yükselttikçe açıkçası kullanımı ve arayüz olarak çok değişti eski randımanını vermiyor eski sürümleri  (2013 ve öncesi) daha stabildi sanki.

    Kolay gelsin.

     

    forjest forjest (101)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol