AdjustService.exe virüs mü?

0

Bilgisayarıma bir uygulama yükledim. Bir program bilgisayarda 1 tane virüs gösterdi. Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı. Bilgisayarda görev yöneticisinde AdjustService.exe adında bir dosya var. AdjustService.exe ile ilgili bilgi bulamadım. AdjustService.exe virüs mü? AdjustService.exe zararlı bir dosya mı sormak istedim.

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bilgisayarınızın anakartı Gigabyte ise AdjustService.exe Gigabyte ait bir dosya olabilir. 

    Gigabyte App Center uygulamasında Adjust.exe adında bir dosya bulunur ve bu dosya C:\Program Files\Gigabyte\AppCenter\ altında tutulur.

    Görev yöneticisindeki Adjustservice.exe  dosyasına sağ tuşla tıklayın ve Dosya konumunu aç seçeneğini seçin.

    Böylelikle dosya hangi klasörde görebilirsiniz. AdjustService.exe dosyası C:\Program Files\Gigabyte\AppCenter\ yolu altındaysa Gigabyte App Center'a ait bir dosya diyebiliriz ve AdjustService.exe güvenlidir.

    C:\Program Files\Gigabyte\AppCenter\AdjustService.exe altındaki dosyayı dilerseniz virüs total üzerinden de taratabilirsiniz: https://www.virustotal.com/gui/home/upload

    Elbette bir dosyanın virüs olup olmadığı sadece adından veya bulunduğu konumdan anlaşılmaz.  Adjustservice.exe dosyası Adjustservice.exe adını kullanan bir virüs de olabilir. Bu sebepten dosyayı virus total üzerinden taratmak mantıklı olacaktır.

    hakan hakan (15424)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol