Administrator şifresi 5 sistem hatası çözüm

0

Merhaba ben türktelekom şirketinde çalışıyorum şirketin IT leri bilgisayara administrator şifresi koymuşlar işimi user bölümünden hallediyorum fakat bişey indirmeye kalksam administrator şifresi istiyor reset fln atmak istemiyorum içinde yedekliyemeyeceğim şeyler var cmd komutlarında net user gibi komutlar denediğimde 5 sistem hatası oldu sistem engellendi gibi yazılar geliyor denetim masasından kullanıcı bölümüne girsem bile şifreyi istiyor cmd yi yönetici olarak çalıştırsam bile şifreyi istiyor internetten  bazı programları indirirken öyle bişe olmazken bazı programlarda istiyor oyunlarda genellikle çözüm için beklemekteyim... 

Sevgiler Buğra Yıldız.

panda panda (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Administrator şifresini sadece bazı yöntemlerle sıfırlayabilirsin. Sen Administraror şifresini elde etmek ya da Administrator yetkilerini kullanabilmek istiyorsun.

    Biz sistem yöneticileri siz kullanıcıların hata yapmasını engellemek, şirketimizin verilerini korumak, şirketimize bir siber saldırının yapılmasını engellemek gibi sebeplerden dolayı kullanıcıları yetkilendiririz. 

    Normal bir kullanıcı olarak Administrator yetkilerini alamazsın.

    Bazı programlar yönetici izni gerektirir. Mesela Windows sistem dosyalarına erişmek C: sürücüsünün kök dizinine erişmek gibi durumlar yönetici izni gerektirir. Bazı programların buna ihtiyacı vardır, bazılarının yoktur.

    İnternette gördüğün yöntemlerin çoğu fixlenmiştir. Yani artık işe yaramaz. Boşuna vakit kaybedersin.

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Ben administrator şifresini sıfırlamak istiyorum ona çözüm yokmu?En azından bir süreliğine. panda 3 yıl önce
    • @panda Administrator şifresi sıfırlanabilir. Ama bir süreliğine olmaz. Tamamen sıfırlanır hakan 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol