Adsense başvururken "Google politikalarıyla uyumlu değil" hatasını çözümü nedir?

0

15 20 defatır başvurdum adsanse ama ne onlar kabul etti ne ben vazgeçtim onlarca tema degiştirdim hala aldıgım yanıt Site, Google politikalarıyla uyumlu değil hatasıyla karşılaşıyorum. Bunun çözümü nedir?

resim https://i.resimyukle.xyz/3d3AyQ.png

krsn krsn (233)
6 yıl önce sordu

  • web siteni yaz bi bakalım notify 6 yıl önce
  • http://kodsuz-developer.xyz/ az içerik var 50 60 makale başvurdum aynı sorunu alınca özgün paylaşım yapmaya çalışıcam. krsn 6 yıl önce

Toplam 3 Cevap


1

Merhaba,

Adsene neden onaylamamış olabileceğini ana kısımlar halin de inceleyelim;

  • Öncelikle domain uzantınızın .xyz yerine .com veya .net gibi uzantılar olması büyük avantaj sağlıyacaktır. Çünkü genelde .xyz gibi domainler ucuz olduğu için kalitesiz olduğu herkes tarafından olduğu gibi google'da bu şekilde algoritma oluşturmuş olabilir.

 

  • Web sitenizi incelediğim de hiçbir şekilde backlink almadığınız gözüküyor. Google kalite açısından dikkate alabilmesi için bazı web sitelerinden backlink almanızın yararı olacaktır. Backlink almak, örnek vermek gerekirse kurumsal bir firmaya başvuru yaparken referanslarınızın olması nasıl büyük avantajlar sağlıyor ve karşılıklı güven oluşturuyorsa backlink'ide bu şekilde düşünebiliriz. Kalite puanı yüksek olan web sitelerinden, kendi web sitenize link alırsanız yararınıza olacaktır.

 

  • Web sitenizde birçok makale  olduğunu söylemiştiniz. Makale demek herşey demek değildir. Tabii ki özgün makale olduğunda yararı olacaktır fakat yanlış girilmiş makalelerde örneğin argo, uygunsuz linkler, kopya içerik vb.. gibi durumlarda dezavantaja dönüşebilir. Bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

 

  • Web sitenizin whois bilgilerinin ilk etapda yani onay sürecinde en azından açık bulunması ve iletişim bilgilerinizin doğruluğu yine google ile web siteniz arasında güven sağlayacaktır.

 

  • Google için önemli olan tek şey aslında para kazanmaktır. Tabii ki kullanıcılara en iyi sonuçları vermeye çalışıyor fakat kullanıcıların tıklamıyacağı veya google reklamlarına tıklamıyaklarını düşündükleri bir siteye adsense onayı vermezler. Web sitenizi alımlı bir şekilde düzenleyin. Gerek google açısından gerekse kullanıcılar açısından göze hitap eder şekilde olsun.

 

  • Bunların hiçbirişi işe yaramazsa eğer mümkünse domain adresinizi, hostunuzu ve yazılımınızı değiştirin. Yani sıfırdan bir web site oluşturun. Google algoritmalarına hitap edicek şekilde. Belki sitenizde bir açık vardır ve onaylanmamasına neden olucak içerikler girilmiş olabilir.

Son olarak ise şunları söyeyebilirim; google arama motorunu sadece bir makine olarak düşünmeyin. Sürekli algoritma güncelleyen yüzlerce mühendis ve çalışanları var. Google'ı kandırmaya çalışmayın, google'ın isteklerine göre hareket edin. Yani oyunu kuralla göre oynayın, zira ipler google'ın elinde en ufak bir hatanız'da web siteniz ömür boyu banlanabilir. Dünya devi google için inanın hiç de önemli değiliz.

notify notify (538)
6 yıl önce cevaplandı

  • domainden oldugunu sanmıyorum çünkü ücretsiz .cf uzantılı sitelerin bilee onay aldıgını gördüm cevapın için saol hit arıcam adsanse hite bakıyor gibimi geliyor wordpress normal standart temasına bile hiti var diye reeklam veriyor..saolun tekrardan... krsn 6 yıl önce
  • @krsn hit almanı tavsiye etmiyorum. Bu google'ı kandırmaya çalışmaktır ve emin olun yararından çok zararını görürsünüz. Bundan ziyade web sitenize organik trafik çekmeye çalışın. Olabildiğince sosyal mecralarda web site adresinizi paylaşmaya özen gösterin. Backlink konusuna gelecek olursak, eğer ücretsiz backlink almak istiyorsanız, pek etkili olmasada "firma rehber siteleri"ne web sitenizi kaydedebilirsiniz. notify 6 yıl önce
  • saolun krsn 6 yıl önce

0

Ben sana bilgim dahilinde yardımcı olmak istiyorum.Siten güncel ve aktif bir site mi yani sürekli içerik ekleniyor mu sitene? Sitendeki içerikler özgün mü? Birde sitenin linkini atar mısın?

yumuklusucurta yumuklusucurta (89)
6 yıl önce cevaplandı

  • http://kodsuz-developer.xyz/ bu konuda yardımcı olursanız süper olur en az 6 aydır ugraşıyorum.. krsn 6 yıl önce

0

Adsense için acele etme. Diğer önerim acele etme. 3. önerim acele etme.

Öncelikle siten bir otursun. İçerik oluştur ve trafik al. Backlink tek başına bir şey ifade etmez zaten zamanla backlinkler kendiliğinden oluşmaya başlayacaktır ( Kaliteli içerik oluşturursan sitene farklı sitelerden linkler verilecektir).

En az 1 yılını doldursun. Bu zaman içince özgün içerik oluştur bol bol. Başka hiç bir şey ile ilgilenme.  Daha sonra trafik almaya başladığında başvurunu yap.

alattin alattin (16999)
6 yıl önce cevaplandı

  • saolun krsn 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol