Adsl kota bilgilerimi ögrenemiyorum

0

https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp bu siteye girip kullanıcı adı Şifre güvenlik sorusunu hatasız girdikten sonra giriş butonuna basıp tarayıcının sol üst köşedeki gri simgeli işaret dönüp duruyor siteye girmiyor ne yapmalıyım acaba Windows 8.1 single language işletim sistemi uyumlu bir program varmı

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Öncede konu açmış sormuştun (dündü galiba), bende sana hiç beklemeden cevap vermiştim. Ama o sıra konuyu kaldırmışsın ve benim cevabım yetişmedi maalesef.

    Önceki konuyu neden kaldırdın ve neden yeniden soruyorsun anlamadım ama ben sana yine cevap yazacağım. Senin belirttiğin yerden bende giriş yapamadım. Herhalde bu bir türktelekom kaynaklı erişim problemi (Bununla alakalı müşteri hizmetlerine telefon ile sorabilirsin). Ama kullanım kota bilgileri illede buradan öğrenilmezki. Kota öğrenmede sana kolay bir yol göstereyim, üstelik buradan sadece kota kullanımı bilgileri değil türktelekom aboneliği ile alakalı her türlü bilgiye -hemde anında- ulaşırsın:

    Türk Telekom Akıllı Çubuk nedir, nasıl kullanılır? (tıkla)

    Türk Telekom Akıllı Çubuk ile ilgili sıkça sorulan sorular (tıkla) 

    Türk Telekom Akıllı Çubuk download (tıkla)

    Edit:

    Alttakine benzer bir görünüm ve bilgi olmalı. Senin paylaştığın görüntüde ise Paket Adı/Kota bilgileri yok. Yani normal değil. Sanki ulaşılamıyor veya ulaşıldığı halde bilgi alınamıyor.

     

     

    Sana ait "Tek şifre" girildimi? Veya Akıllı Çubukta açık olan hesap gerçekten bağlı olduğun ağa ait hesapmı? Bunları "Ayarlar" sekmesi altında lontrol et. Görüntülenen bilgilerin sana ait olmadığını düşünüyorsan en alttaki alakalı yere tıkla, gereken bağlantıya gir. Ama hesap gerçekten internet bağlantısı yapılan ve sana ait olan hesap ise ve buna rağmen Akıllı Çubuktaki bilgilere ulaşılamıyorsa bunu türktelekom müşteri hizmetlerine telefonla sor, onlardan bu anormal durumun düzeltilmesini iste.

     

    Edit 2:

     

    Mademki bağlı olduğun internet hattının türktelekom aboneliği senin üzerine ve türk telekom üyesisin neden türktelekom müşteri hizmetlerine problemini iletmiyorsun, neden onlardan çözüm istemiyorsun? Buradan çözüm aramak ve bulabilmek dahamı kolay, buradan çözüm şansı dahamı güçlü?

    Kaç kere sana müşteri hizmetlerine telefon etmelisin yazdım. Senin son paylaştığın -alttaki- görüntüde aynı bilgi var; problem halinde müşteri hizmetlerine telefon edin deniyor telefon numarasıda verilerek. Ama sen hala en başta neredeysen yine oradasın :( 

     

    Burada -konu muhtevasında ve yorumlarda- ifade ettiklerini onlarada (müşteri hizmetleri görevlilerinede) ifade etmelisin.

    Eğer müşteri hizmetlerindede bir çözümsüzlük olursa senin hesabına onların "tek şifre" almalarını istersin. Bunu yaparlar herhalde (Yapmazlarsa kavga edersin, yetkililer ile görüşmek istersin falan, sonunda yaparlar). Son çözüm bu olur.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      böyle birşey çıktı @temmuz bey download 0 upload 0

      EDİT 

       

       

      efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Mesajıma bir daha bak temmuz 6 yıl önce
      • işte sorun Tekşifrede onu alamıyorum sorunda o yüzden kaynaklanıyor 6 yıllık ttnet internetim var interneti bağlattığım ilk yıllarda üye olmuştum giriş yapıyorum resimdeki sayfa geliyor @temmuz bey efsaneemrahylz 6 yıl önce
      • Editledim @temmuz bey efsaneemrahylz 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol