Advanced SystemCare programı bilgisayarımı bozdu

0

Merhaba geçenlerde IObit Advanced SystemCare indrip kurmuştum. Ana menüde kırmızı noktalı hızlandır butonunu gördüm tıkladım altta da turbo kapalı vardı açık yaptım sonra kapalı yaptım. Ne olduysa ondan sonra oldu. PC'yi birkaç defa kapatıp açtığımda normal kapanıp açılıyor sonra kapatıp açtığımda yeniden başlatılıyor gibi uzun sürede açılıyor. IObit Advanced SystemCare'nin varsayılan ayarlarına dönmenin yolu var mı?

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu sorunu en iyi Advanced SystemCare'yi kurduktan önceki bir zamana bilgisayarını geri yükleyerek, yani Sistem Geri Yükleme yaparak çözersin. 

    Sistem Geri yükleme nedir, nasıl yapılır?

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Bence Programı tamamen kaldır ve Program files ve x(86) daki İobit kalıntı dosyalarını silmeni tercih ederim.

      Driver konusnda gerçekten iyi bir program yanlız bilgisayarı ağırlaştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz benim size tercihim iobit in driver bölümünü bulup sadece onu yükleyin eğer kalıntı çöp dosyaları temizleme yada anti virüs programı istiyorsanız avast eset32 McAfee vb programları kurmanızı tavsiye ederim.

      iobit gerçekten her açıdan çok fazla derece çok yönlü bir program ama gerek duymuyorum 1 yıl önce 3 yıl kullandığım bir programdı ama malesef pc yi ağırlaştırır.

      lucas77 lucas77 (199)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol