Adwords reklam onaylanmasına rağmen yayınlanmıyor.

0

Merhaba,

Google Adwords'de daha önce onlarca kez farklı hesaplardan da reklam yayınlamama rağmen ilk kez başıma böyle bir durum geldi. Adwords'de ilgili anahtar kelimelerde reklam yayınlamak için kampanya oluşturdum ve reklamlarım onaylandı aynı zamanda anahtar kelimelerimde onaylandı. Ödemeleri de tek kuruş borcum birikmeden hatta hiç harcama yapmadan bir miktar ödeme yaptım ödemem dahi onaylandı. Genel de herhangi bir hata verildiğinde kullanıcı panelinin üstünde kırmızı bir panel verilir ve ilgili hata yazar. Reklam önizleme teşhisin'de anahtar kelimeleri arattığımda sadece "reklamınız gösterilmiyor" yazıyor burada da aynı şekilde ilgili reklamın neden gösterilmediği yayınlanırdı. Üzerinden 6 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde yayınlanmıyor. Adwords artık Türkiye'ye telefon desteği vermediği için ulaşamıyorum, iletişim formu üzerinden bilgilerimi yazdım aramaları için maalesef hala bekliyorum. @alattin abi neden olabilir bir fikrin var mı?

notify notify (538)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba;

    Böyle birşey ilk kez başıma geldi ve bu sorunun aslında tamamen geçici olduğunu öğrendim. Soruda' da belirttiğim gibi, reklamlar, reklam grupları, kampanyalar onaylanmasına rağmen yayınlanmamasının tek çözümü vardır oda beklemek. Ortalama 12-24 saat arasında reklamlar yoğunluğa göre yayınlanmaya başlıyor. Tek yapmanız gereken bu durumda sadece beklemek olacaktır. Aksi bir durum olursa zatwn bu süre içerisinde hesabınızds herhangi bir sorun varsa panelinize yansıyacaktır. Herkese iyi çalışmalar.

    notify notify (538)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Anahtar kelimelerini tek tek incelemeni öneririm. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir. Anahtar kelimelerin üzerine fare imlecini götürdüğün zaman bir kaç saniye sonra sana bir bilgilendirme penceresi açılır. Buradan sorunla ilgili bir bilgi alabilirsin. Sıkıntı çıkaran bir anahatar kelimen varsa bunu revize edebilirsin.

      alattin alattin (16984)
      5 yıl önce cevaplandı

      • cevabını yeni gördüm. Teşekkür ederim abi. notify 5 yıl önce
      • @notify noldu düzeldi mi? alattin 5 yıl önce
      • Şimdi nasıl olduğunu buradan cevap olarak paylaşıcam abi notify 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol