Ağımdaki bilgisayardan nasıl belge yazdırabilirim?

0

2 bilgisayar var, birine yazıcı bağlı. Yazıcı bağlı olmayandaki belgeyi yazıcı bağlı olandan yazdırabilir miyim? 2 bilgisayar ortak internete kabloyla bağlanıyor. Windows 7. 

misty misty (556)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Elbette yazdırabilirsin.

    Yapman gereken Yazıcının bağlı olduğu bilgisayara gitmek ve yazıcılar bölümünden ilgili yazıyıcı paylaşıma açmak.   Daha sonra da diğer bilgiayara giderek Yazıcı ekle >  Paylaşılan / ağ yazıcısı seçeneği ile o yazıcıyı eklemek.

    alattin alattin (16984)
    2 yıl önce cevaplandı

      -1

      Yazıcı olmayandaki belgeyi bluethoot ile yazıcıya bağlı olana göndermelisiniz. Bunu da bilgisayarının sağ altındaki ok ikonuna tıklayarak açılan mini pencerede bluethoot ikonuna tıklayıp yapabilirsiniz. Sonrasında zaten dosya gönder deyip dosyayı ve yazıcıya bağlı olan cihazı seçerek devam edin.

      xbedirhanx xbedirhanx (836)
      2 yıl önce cevaplandı

      • bluethootsuz olmaz mı? misty 2 yıl önce
      • Usb kablo veya usb bellekle yapabilirsin. xbedirhanx 2 yıl önce
      • yazıcının bağlı olduğu bilgisayardaki kişiyi rahatsız etmemek amacındayım. kendi bilgisayarımdan belgeyi yazdır dicem ama onun bilgisayarından onun haberi olmadan yazdırılacak. nasıl yaparım bunu? misty 2 yıl önce
      • @alattin misty 2 yıl önce
      • Dosyanın yazıcıya bağlı olan cihazda kendisinin veya yedeğinin olması şart. O kişinin haberi olmadan da bunu yapamazsınız. Yani o kişinin bilgisayarını aracı olarak kullanmak için o cihazdan izin verilmesi şart. xbedirhanx 2 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol