Airties modem sorunu

0

merhaba arkadaşlar benim modemin güç düğmesine basınca ışıklar yanıyor güç düğmesinden elimi çekince ışıklar sönüyor sorun TTNETTEMİ yoksa modemdeki güç düğmesindemi @temmuz bey @hakan bey yardımcı olurmusunuz

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Sorun açma kapama düğmesinin bozulmasında veya bir tür temassızlık sorunu olabilir. Bellki ki bir donanım sorunu yaşıyorsun. Modemin tamire gitmesi gerekebilir. Aslında bir elektrikçi de bunu halledebilir, ya açma kapama düğmesini değiştirir ya da temassızlığı giderir.

    murat murat (12492)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Sorun modemde güç düğmesine sürekli basınca çalışıyor ama elinizi çekince çalışmıyor  garantisi devam ediyorsa servise gönderin garantisi bitti ise servise fikir danışın

      candan candan (4301)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Problemin modemin kendisi ile alakalı olduğıunu tam olarak anlamak için modemdeki güç bağlantısı hariç telelefon hattı, ethernet bağlantıları, yazıcı vs ne varsa çıkartırsın ve sadece modeme güç vererek (prize takarak) yeniden kontrol edersin. Böyle yaptığında çıkacak sonuç sana problemin kaynağını daha açık bir şekilde gösterecektir. Fakat ışıklar derken hangi ışıklar, buda önemlidir. Modeme sadace güç verilir ve düğmesinden açık hale getirilirse bu durumda bir tek modemin enerji aldığını gösteren ışık (power ledi) yanar. Diğer ışıklar ise -modem açık haldeyken- gereken bağlantılar ve yapılacak ayarlar ile yanar duruma gelir. Yoksaki senin dediğin şekilde güç düğmesine basınca yanmaz.

        Zaten şu halde modem çalışmıyor (vazife yapmıyor) olmalı. Modemin tamirini sağlamak veya değiştirmek gerekecektir. 

        temmuz temmuz (12505)
        6 yıl önce cevaplandı

          0

          Sorun güç dügmesinde veya başka donanımsal bir bölümde. Güç dügmesine bastığında içerde başka bir şeyler oynuyor da olabilir. Sonuç olarak modemin tamir görmesi gerekecektir.

          hakan hakan (15424)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol