Airties modemde TürkNet interneti kullanamıyorum

0

Merhaba.Turk Telekom ile taahhütüm bittikten sonra turknet e geçmek istedim gerekli işlemleri hallettikten sonra bana kullanıcı adı ve şifre verdiler modem arayüzünden onların internetine geçiş yapmam için ;onların söyledikleri her işlemi adımı adimina yapmama rağmen internet hizmetini kullanmaya baslayamiyorum.Musteri temsilcileride bu sorunu çözemiyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözümünü bilen var mı acaba?(Müşteri temsilcisi benim verdikleri kullanıcı adı ile giriş yapamadığımi söylüyor her işlemi doğru uygulamama rağmen)

minci35 minci35 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Modem arayüzüne giriyorsun, daha sonra Turk.Net'in sana verdiği kullanıcı adı ve şifreyi giriyorsun ama internete bağlanamıyorsun, yanlış anlamıyorum değil mi?

    Benim önerim önce modemi sıfırlaman. Daha sonra Turk.Net bilgilerini modeme girmen. Ayrıca sorun kullanıcı adı ve şifreyse bunu Turk.Net çözebilir başkası değil.

    hakan hakan (15409)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Şöyle bir durum olabilir eğer modemi sana Türk Telekom verdiyse başka sağlayıcıda kullanamıyorsundur. Çünkü bazen internet servis sağlayıcıları modeme kendi yazılımlarını yükleyebiliyorlar.

      Eğer böyle bir durum varsa benim tavsiyem yeni bir modem alman.

      omercik omercik (9418)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Merhaba,

        Ttnet veya Turk Telekom tarafından verilen modemlerde kullanıcı adının kısmına @ttnet uzantısı otomatik olarak eklenir. Farklı bir sağlayıcı için "Farklı bir sağlayıcı kullanmak isterseniz tıklayın" tarzında bir buton vardır. O butona tıklanıldığında @ttnet uzantısı değiştirilebilir olur ve onu @turknet yapabilir hale gelirsiniz. Bu duruma dikkat ediyor musunuz?

        Kendi evimde de Ttnet tarafından verilen bir modem ile Turknet kullanmaktayım.

        ismailsarp ismailsarp (6010)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol