Akıllı telefonlarda Facebook'un mesajlaşma yazılımı Messenger ile görüntülü görüşme yapılabilirmi?

0

Facebook'un mesajlaşma yazılımı Messenger ile görüntülü görüşme yapılabilirmi?

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Messenger'a videolu görüşme özelliği geldi!

    Facebook'un mesajlaşma yazılımı Messenger'a videolu görüşme özelliği eklendi. Yeni özellik şimdilik 18 ülkede kullanılabiliyor.

    Sosyal ağ Facebook'un artık ayrı bir uygulama haline gelen Messenger servisi videolu görüşme hizmetini kullanıma sundu. Firmadan yapılan açıklamaya göre ayda 600 milyon kişinin kullandığı servis üzerinden videolu görüşme yapılabilecek.

    Hem Android hem iOS uygulamasında kullanılan yeni özellik şimdilik 18 ülkede kullanılabilecek. Servis şimdilik sadece Belçika, Kanada, Danimarka, Fransa, Arnavutluk, Yunanistan, İrlanda, Laos, Litvanya, Meksika, Nijerya, Norveç, Polonya, Portekiz, Umman, İngiltere, ABD ve Uruguay'da uygulama üzerinden hizmet verecek.  Servisin destek verdiği ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor. Ancak firma kısa bir süre sonra ülke sayısını artıracağını açıkladı.
    Son dönemde büyük bir rekabetin yaşandığı anında mesajlaşma pazarında Skype ve Hangouts gibi rakipleri bulunan Messenger, Facebook'un desteği ile önemli bir noktada bulunuyor. Bu yazılımlara ek olarak WhatsApp da 1 milyara yaklaşan kullanıcı sayısı ile sektörün önemli isimlerinden biri. 

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol