Akınsoft E-Ticaret sistemine google search console kodları eklemek

0

Google search console kodlarını sitemizdeki head kısmına yazmamızı söylüyor. Akınsoft panelinde de head için bir yer açmışlar fakat google ın vermiş olduğu kodları bu alana kaydettikten sonra tekrar google search console a girip doğrula dediğimde site doğrulanamıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

 

Not: Aynı şekilde bu alana müdahale edebilirsek keywordleri de head bölümüne girebilir miyiz? 

hsnksm hsnksm (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Kodları panelden Head bölümüne ekledikten sonra, Web sitenize girip, sağ tuşla tıklayıp, kaynağı göster dediğinizde Google'a ait kodları görebiliyor musunuz? Önce bunu kontrol etmelisiniz.

    Akın soft hiç kullanmadım fakat head bölüne kod eklemenize izin veriyorsa, meta etiketleri ile keyword ekleyebilirsiniz.

    cemkara cemkara (4215)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Dediğinizi daha önce denedim bu kodlar kaynakta görünmüyor. Fakat şöyle bir şey daha var, google analytics için girmiş olduğum kodlar da kaynağı göster dediğimde görünmüyor ama analytics e girdiğimde kodların düzgün çalıştığını görebiliyorum. hsnksm 8 yıl önce
    • Bu tür sistemler kapalı sistemlerdir. Eğer head bölümüne koyduğunuz kod çalışmıyorsa yapabileceğiniz tek şey akın softu aramak. cemkara 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol