Aktif olarak hizmet veren ön ödemeli kartlar hangileridir?

0

Türkiye'de aktif olarak hizmet veren ön ödemeli kartlar hangileridir? Hangileri daha avantajlıdır?

lion lion (595)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Türkiye'de yaygın olarak kullanılan ön ödemeli kartlar

    1. Troy
    2. Papara Card
    3. Papara Card (ING bank)
    4. InInal (En çok bilinen)
    5. Encard (QNB FinansBank)

    Ben EnCard öneririm. Aslında EnCard bir banka kartı. Vadesidiz hesabına bağlı çalışıyor.  Enpara üyesi olursan pek çok özellikten faydalanabiliyorsun. Encard ile vadelihesabında para olduğu müddetçe webten ve normal poslardan alışverişy apabiliyorsun. Aynı zamanda enpara üzerinden ücretsiz para trasferi yapabiliyorsun.

    InInal kart gibi kartlarda bildiğim kadarı ile bakiyeni alamıyorsun yani tekrardan paraya çeviremiyorsun. Bu tür ön ödemeli kartların en büyük dezavantajı bu. Encard banka kartı olduğu için böyle bir durumla karşılaşmazsın. 

    Tabi ön ödemeli karttaki para çekilmesin isteyebilirsin (çocuğuna aldın mesela, sadece web alışverişinde kullansın istiyorsun, nakit kullanmasın) o zaman InInal kart kullanabilirsin.

     

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Cevabınız için çok teşekkür ederim bende ek olarak birkaç gün önce Turkcell bayisinde gördüğüm Paycell kart vardı. Sanırım Turkcellin yeni çıkarmış olduğu ön ödemeli kart. lion 5 yıl önce
    • @lion bu kârlı bir sektör pek çok firma bu tür kartlar çıkarıyorlar. Master veya Visa ile anlaşma yapmak yetiyor sonuçta alattin 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol