Aktif olmayan Instagram kullanıcı adını nasıl alabilirim?

0

2 yıl önce İnstagram hesabı açmıştım, daha sonra ise sildim. Şimdi yeni İnstagram hesabı açtım, fakat o kullanıcı adını alamıyorum. O kullanıcı adını kullanan kimse de yok, zaten adım soyadım değişik, kimsede alamaz.. Ben o kullanıcı adını almak istiyorum. İlla başına, ortasına ya da sonuna bir harf, sayı eklemeden o kullanıcı adını alamıyorum. Ama ben başına, ortasına ve sonuna bir harf, sayı eklemek istemiyorum. Ben bu kullanıcı adını nasıl alırım? Ya da İnstagram ile iletişime nasıl geçip, o silinen hesabı geri alırım?

Bir sitede kapanan instagram hesabını geri alma için yöntemler vardı. Dediklerini yaptım, ne dediyse aynısını yaptım, fakat olumsuz..

wolujud wolujud (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hesabını sildikten sonra bir müddet Instagram o bilgileri sunucularında saklar. Ama aradan baya bi zaman geçmişse Instagram kendi sunucularından da hesapla alakalı her türlü bilgiyi kalıcı olarak silecektir. Dolayısıyla o hesabı geri almanın hiçbir yolu yok.

    Kullanıcı adı alma meselesi de şu şekilde işliyor: Senin hesabın kendi isteğinle veya başka bir şekilde kapandıysa, kalıcı olarak kapanmış olsa bile Instagram sistemi kullanıcı adını "kullanılmış" olarak görüyor. Kullanıcı adın bir nevi askıda kalıyor diyebilirim. Bu yüzden eski kullanıcı adını alamıyorsun. Eğer sen hesabını kapatmadan önce kullanıcı adını değiştirseydin ve öyle kapatsaydın, şimdi böyle bir sorun yaşamayacaktın.

    Buna yapılacak hiçbir şey yok. Instagram politikasını değiştirir, kapanan hesapların kullanıcı adının tekrardan boşta olmasına izin verir onu bilemem ama öyle bir durum olana kadar eski kullanıcı adını almanın hiçbir yolu yok.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • ''Eğer sen hesabını kapatmadan önce kullanıcı adını değiştirseydin ve öyle kapatsaydın, şimdi böyle bir sorun yaşamayacaktın.'' bu cümle beni yıktı.. wolujud 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol