Amazon alışveriş sitesini Türkçe dil yapma, nasıl yapılır?

0

Amazon alışveriş sitesini nasıl Türkçe yapabilirim?

Amazon Türkçe dil desteği gelecek mi?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Amazonu bilmeyenler için kısaca açıklarsak, 1994 yılında kurulmuş ve dünyanın en büyük alışveriş sitesidir.Amazon üzerinde kendi sattığı ve diğer şirketlerin sattığı ürünler vardır.Kullanıcılar sadece kurulduğu yerde değil dünyanın neredeyse her yerinden sipariş ile ürünlerini Amazon dan almaktadırlar.

    Genelde uygun fiyatları, kullanıcı politikası ve güveninirliği ile kullanıcıların sevgisini kazandığından dünyanın en büyüğü olmuştur.Tabi ilk kurulan alışveriş sitesi olmasıda bunda etken olabilir.

    Türkiye'den de pek çok kullanıcı amazon üzerinden sipariş veriyorlar.Sebebi de Türkiye'ye göre hesaplandığında fiyatların çok daha aşağısında olması.Ancak her ürün Türkiye'ye gönderilmiyor.Ayrıca gönderilen ürünlerin kargolama süresi de 1 aya kadar varabiliyor.

    Amazon alışveriş sitesini nasıl Türkçe yapabilirim?

     

    Amazonun Türkçe desteği olmadığı için kullanıcılar belirli rehberlere ihtiyaç duyarak alışveriş yapıyorlar.Ayrıca ürünlerdeki tanıtımlar ve gerekli birçok bilgi de Türkçe olmadığından çoğu kullanıcı tarafından almazsız gelebilmektedir.Ancak Amazon bugün itibari ile Türkçe dil desteğini amazon.de sitesi üzerinden çıkarmış bulunuyor.Kullanıcılar amazon.de/tr adresine girerek Türkçe dil desteğine sahip amazon sitesine ulaşabilirler.Ayrıca Amazon.de üzerinden yapılan 29 Euro üzeri alışverişler ücretsiz kargo ile yollanıyor. Euro diyoruz çünkü amazon.de sitesi .de anlaşılacağı üzere almanya üzerinden satış yapıyor ve Almanya da kullanılan Euro para birimini kullanıyor.

    Türkçe dil destekli amazon.de sitesine ulaşmak için tıklayınız.

    Ayrıca uzmanim.net sitesinde daha önceden amazon.com üzerinden (amerikadan) nasıl alışveriş yapılır konusu detaylıca anlatılmıştı.Buradan konuya ulaşabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Güzel.. Buda ihtiyaçtı yani :) Black Friday'ide bekliyoruz. Haber verecektin, unutma :) temmuz 7 yıl önce
    • Aklımda hocam :) ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol