AMD eski ekran kartı sürücüsü nasıl kurulur?

0

Şuan 15.7.1 sürümünü kullanıyorum ve belli bir sebepten dolayı bir süreliğine eski bir sürümü kullanmak zorundayım. HP sitesinden 9.0.0.0 diye bir sürüm paylaşılmış. İndirdim fakat yükleyemedim. Açınca Display Driver ve Catalyst Control Center dışında şeyler yüklüyor. Ayrıca bazen en güncel sürüm yüklü diyor. Komple AMD'nin adının geçtiği her şeyi kaldırdım. Yeniden başlattım. Cleaner ile bir güzel temizledim. Yine olmadı. Sadece başka şeyler yüklüyor. Bir türlü eski sürüm sürücüleri kuramıyorum. İlk defa yaşamıyorum. Öncelerdende eski sürüm sürücüleri yükleyemiyordum. Özellikle HP'nin sürücülerini asla.

akif52 akif52 (34)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Display Driver Uninstaller aradığın yazılım.

    Daha önce detaylı bir anlatımla nasıl kullanılacağını açıkladım. Aşağıdaki linkten faydalanarak ekran kartı sürücünü temiz bir şekilde kaldırabilirsin.

    Display Driver Uninstaller (DDU) nedir, nasıl kullanılır?

    Daha sonra dilediğin ekran kartı sürücü sürümünü kurabilirsin.

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Denendi olmuyor. akif52 7 yıl önce
    • http://uzmanim.net/soru/oyun-amd-ile-acilmiyor/66958 Asıl konu budur. akif52 7 yıl önce
    • Biryerde Combofix Nvidia Optimus dosyalarına zarar verir/verebilir denmiş. Bende Eset ten şüpheleniyorum. Eset smart Security yüklemiştim.Belki toparlanmıştır dedim çünkü öncelerden çok rezalet bi durumdaydı.Bilgisayara sakız gibi yapışır dahada kalkmak bilmezdi.Bayagı bi uğraşıp kaldırdım sonunda.Bu arada gta 3 üde bayagıdır acmıyorum.5-6 gün sonra gta 3 açtım. sonra bu problem boy gösterdi.ama sistem geri yüklemede yapmadım. 10 gün öncesine geri yükleme şansım vardı.bu öncelerdende olan bir problemdir diye ellemedim. çünkü oyunu bayagıdır açmıyorum ve haliyle ( bende windows arada sürücüyü eski ye döndürüyor - 13.251 - sürümü ) bende ondandır herhalde dedim.bu olayda olalı 2 hafta olmuştur heralde bende olay anında hemen 15.7.1 sürücümün setubunu açıp sanki sürücü günceller gibi sürümü yükselttim. akif52 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol