Amd radeon hd 7400 m ekran driver yükleyemiyorum.

0

merhaba .

Sorunumu kısaca anlatayım

Hp pavilion g6 i3 laptop kullanıyorum. yaklaşık 5 sene oldu alalı hardisk arızası verdiği için hardisk değiştirip geçenlerde format attım.

windows 7 yükledim önce ve ekran kartı driverlerını yüklemede sorun yaşadım. sonra halledemeden windows 10 a yükselttim.

yine aynı sıkıntı nüksetti. önce inteli yükledim sorunsuz yükledi. sonra amd yükledim ama hata verdi yükleyemedim. aygıt yöneticisinden sağtıklayıp güncelledim olmadı sitesinden sistemime uygun olan beta ver diğer sürümleri yükledim olmadı kısacası denemediğim yol kalmadı ve bu konuda muzdaribi yardıma ihtiyacım var değerli arkadaşlar.

Genelde Böyle Bir hata Alıyorum.

muzdarip muzdarip (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hata kodunuza baktım microsoft sitesinden,4 kere okudum birşey anlayamadım açıkçası . Buraya yazayım ben yine .

    Kod 48 : Bu aygıtın yazılımını Windows sorununuz bilindiğinden başlatılmasını bloke edilmiş. Yeni bir sürücü için donanım satıcısına başvurun.

    Birde size yardımcı olabilecek bir link buldum , grafik kartı driverinizi silip burdaki linkten tekrar yüklerseniz belki sorununuz düzelebilir.

    https://uzmanim.net/soru/amd-radeon-hd-7400m-windows-10-sorunu/66106

    blackheaven blackheaven (728)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Yorumunuz için Teşekkür ederim, O konuyuda Daha önce okumuştum bütün yolları denedim olmadı Yapamadım kafayı yedim tabir yerindeyse . muzdarip 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol