AMD Settings programı ile fps görebilir miyim?

0

Amd ekran kartı kullandığım için bilgisayarımda radeon ayarları diye bir program var amd settings diye de geçiyor sanırım bu programla oyunlarda fpsmi görebilir miyim?

Not: Fraps ve MSI Afterburner programlarında nedense 60 fps üstünü göremiyorum 60 fps den sonrasını yazmadığı için onları kullanmıyorum

taha17 taha17 (91)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    AMD RadeonPro isminde ufak bir progra ile bunu görebilir hale gelebilirsiniz.Ancak yine ikinci bir program kurmuş olacaksınız.Bu sebeple MSI Afterburner veya Fraps kullanmanız daha mantıklı olacaktır.

    MSI Afterburner ve Fraps ta sınır yok aslında ancak oyun ayarlarından VSYNC (Vertical Sync) açıksa FPS değeri sabitlenmiş olur.Oyun ayarlarına girin ve VSYNC(Vertical Sync) yi kapalı hale getirin.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Sağolun işe yaradı ama amd programı ile nasıl fps görebileceğimi söyler misiniz taha17 7 yıl önce
    • sanırım amd programının içinde fps gösterimi mevcut değil şuanda, ya da ben göremedim bende amd ekran kartı bulunmuyor tam olarak inceleyemedim.Benim size söylediğim RadeonPro yu eklenti olarak düşünebilirsin.Bu açıdan onu yüklemenin bir artısı olmayacak.Bana kalırsa en iyi MSI Afterburner, detaylı ve pratik bilgiler gözüküyor. @taha17 ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol