AMP - Tarama sorunu - AMP sürümü dizine eklenmedi: Tarama anormalliği

0

Son 3 gündür sitenin amp sürümünün trafiği belirgin oranda azalıyor. Google Search Console'da kontrol ettiğimde Hata bölümünde Tarama sorunu'da ciddi bir artış var.  Ayrıca hata alınan sayfaların detaylarına baktığımda  Bağlı AMP sürümü dizine eklenmedi AMP dizine ekleniyor - AMP sürümü dizine eklenmedi: Tarama anormalliği görüyorum. Sorun ne olabilir?

alattin alattin (16999)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Açıkcası bu sorun, AMP - Tarama sorunu - AMP sürümü dizine eklenmedi: Tarama anormalliği sorunu bütün gün sorunun sitede olabileceğini düşünerek kontrol ettim.

    İşin ilginç yanı sayfaları tek tek AMP testine soktuğumda herhangi bir hata almamama karşılık Google'ın tarama hatası gösterdiği sayfalar sürekli artıyordu.

    Daha sonra yaptığım araştırmalar sonucunda sorunun sadece bende olmadığını dünya genelinde pek çok sitenin bu sorunu yaşadığını gördüm.  Google çalışanı John Muller sorunu araştırdıklarını ve üzerinde çalıştıklarını Twitter'dan duyurdu.

    Eğer sizinde AMP trafiğiniz bir anda düşmeye başladıysa sorun sizde değil. Google sorunun kaynağını araştırıyor. Herhangi bir değişiklik  yapmanıza gerek yok. Sadece biraz beklemek gerekecek.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol