Android ekran videosu nasıl çekilir?

0

Android'de ekran videosu çekme için DU Recorder uygulamasını kullanıyorum. Ben video kaydı yaparken sistem seslerini kayıt etmesini istiyorum ama hoparlörden çıkan sesleri kayıt ediyor.

Android ekran videosu çekme programı olarak ne önerirsiniz?

lost lost (11)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Android ekran videosu nasıl çekilir?

    Android ekran videosu çekme işlemi için AirShou Screen Recorder uygulamasından yararlanabilirsiniz. AirShou Screen Recorder, tamamen ücretsizdir ve Android ekran videosu çekme programı olarak en başarılısıdır. Cihazınız rootluysa veya Android sürümü 5.0 ve üzeriyse sorunsuz bir şekilde Android'de ekran videosu çekebilirsiniz. AirShou uygulaması ile Android'de ekran videosu çekme esnasında ses kaynağını mikrofon olarak ayarlama özelliği bulunur, böylece telefondan çıkan sesleri değil, kendi konuşmalarınızı videoya dahil etmiş olursunuz.

    Detaylı bilgi almak için AirShou nedir? AirShou nasıl kullanılır? konusunu okuyun.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Öneriniz için teşekkür ederim. Fakat ben ses kaynağını hoparlör yada mikrofondan istemiyorum. Şöyle anlatayım; kayıttayken video oynattığımda yazılımın bana vermesi gereken sesi kaydetmesini istiyorum. 

      lost lost (11)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Tam olarak anlamamakla birlikte dediğiniz şeyin ekran kaydı uygulamalarıyla yapılmadığını düşünüyorum. omercik 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol