Android emülatörlerinde kasma sorunu

0

YouTube'da baktıgımda onlarda cok cok iyiyken bende emulatorler kasıyo bu neden ola bilir sistemim yeteri ve tam ram veriyorum ve yine kasiyo bir turlu bulamadım en sonda sıze sorayım dedim şimdiden teşşekurler 

sirxan sirxan (2)
6 yıl önce sordu

  • Sistem özellikleriniz nedir tam olarak? omercik 6 yıl önce
  • @sirxan yeterli ram veremememizden olabilir ozgurlol 6 yıl önce
  • Hanqi emulatorler Kullanıyosun.. krsn 6 yıl önce
  • intel corei3 -4gb ram-nvidia 820m 2gb -Nox app player kullaniyorum digerlerinide denedim ayrica ram veriyorum sirxan 6 yıl önce
  • @fakiradam alakası yok... nvidiagtx 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Sana önerim Phoenix OS kurmanız kasma filan yapmaz tek setup dosyası ile kurulup kaldırılıyor ben şuandada kullanıyorum önerimdir. Android 7.1 bir ile kuruluyor.

Yalnız bu emülatör gibi değil bir işletim sistemi gibi çalışıyor pc açarken size soruyor Windows mu phonex Os diye ayrıca exe dosyası ile de başlata bilirsiniz ama dediğim gibi Emülatör değil onun için sorunsuz ve kasmadan çalışıyor işinze yarayacaksa kesinlikle önerim.

İllaki emülatör istersen Remix OS Player çok başarılı bir emülatör ama ne yazıkki geliştirilmesi durduruldu ama ona rağmen hala bir çok emülatör den iyi.

Ama ne yazıkki Nox player gibi buda kasacak ama daha az kasar diye düşünüyorum çünkü benim bilgisayarda en sorunsuz çalışan emülatör bu oldu.

Onun dışında bu ikisi haricinde Nox playeri önereceğim ama zaten kullanmışsın ve kasıyor dediğin için yapacağım bir şey kalmıyor çünkü emülatörler zaten genel anlamda ağır onun için kasmadan donmadan android bir pc istiyorsan phonex Os en iyi alternatfin bence.

musakose musakose (105)
6 yıl önce cevaplandı

  • Musakose en kisa zamanda su phonex os deniycem hem zaten bende bunu ariyordum sorunum cozuldu tessekur ederim hepinjze sirxan 6 yıl önce
  • Önemli değil yardım ede bildiysem sevindim musakose 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol