Android hard reset atarken cihaz donuyor

0

E tab-4 tabletimin ekran şifresini unuttum , gmail şifresi ile kilidi sıfırlamak istedim ama gmail seçeneğini göremek için şifreyi 5 defa yanlış yazdığımda “30 saniye içerisinde tekrar deneyiniz” yazıyor(30 defa şifreyi yanlış girmeme rağmen gmail seçeneği çıkmadı)

Bende hard reset atayım dedim fakat wipe/ data factory resete bastığımda android ekrana çıktıktan sonra ekran donuyor beklediğimde tablet, format olmadan kendini yeniden başlatıyor.

Bundan öncede bu problemleri yaşadım tablete rom attıktan sonra hard reset yapabildim. (fakat bu tam çözüm değil)
Ne yapmalı?

mutecessis mutecessis (216)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Android cihazlardan pek anlamam ama ben  böyle bie durumda herhalde hard reset denerdim (Hard reset ile fabrika ayarlarına geri dönme farklı oluyor). E- Tab 4 Tablete nasıl hard reset atılır, araştırmak lazım. 

    Hard reset denediğinide söylemişsin ama nasıl? Eminmisin hard reset'i denediğinden? Fabrika ayarlarına geri dönme ile karıştırılabiliyorda onun için soruyorum.

    Edit:

    Biraz araştırdım ve E- Tab 4 cihazlarda hard reset için bu video anlatımını (tıkla) buldum.

    Konu muhtevasında "wipe/ data factory reset" yaptığını belirttiğine göre fabrika ayarlarına dönme veya sıfırlama değilde hard reset denediğin anlaşılıyor. Eğer bu çözüm çabası bir sonuç vermiyorsa ben şahsen başka bir çözüm düşünemiyorum.

    Ama tekrar tekrar deneyebilirsin, ta ki başarılı olana kadar..

    İşin zor vesselam.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • recovery menüsünden reset atmaya "hard reset " denmekte, ayarlardan menüsünden fabrika ayarlarına çevirmek için ekran kilidi gerekli bu yüzden yapamıyorum @temmuz saygılarımla mutecessis 6 yıl önce

    -1

    En yakın servise vermenizi tavsiye ederimm yanlış birşey yaparsanız brick olabilir. 

     

    temmuz2004 temmuz2004 (47)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Bu cevap "format at düzelir " gibi olmuş benim yapabileceğim neler var onu merak ediyorum @temmuz2004 mutecessis 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol