Android için çalışan VPN servisleri - 2019

0

Android telefon ve tablette kullanabileceğim çalışan VPN servisleri nelerdir?

2019 yılı için Android'de çalışan VPN programlarını yazar mısınız?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Android telefonda ve tablette kullanabileceğiniz çalışan VPN servislerinin listesi aşağıda yer alıyor. İstediğinizi indirip kullanabilirsiniz.

    Android için çalışan VPN 1: Thunder VPN

    Thunder VPN, Android için gerçek anlamda %100 ücretsiz VPN servisidir. Ücretli ve ücretsiz diye iki farklı sürümü yok, tek bir sürümü var ve o da tamamen ücretsiz. Ayrıca Thunder VPN'de herhangi bir hız limiti ve kota bulunmuyor. Amacınız sıradan bir VPN kullanmaksa Thunder VPN uygulaması size fazlasıya yetecektir.

    Thunder VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için Thunder VPN nedir? Thunder VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.

    Android'de çalışan VPN 2: AnonyTun VPN

    AnonyTun, ücretsiz VPN'ler arasında en iyilerinden birisidir. AnonyTunVPN servisi de ücretsiz ve aynı zamanda herhangi bir kota, hız kısıtlaması da yok.

    AnonyTun VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için AnonyTun VPN nedir, ne işe yarar? AnonyTun VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.

    Android için çalışan VPN 3: Inf VPN

    Ücretsiz çalışan VPN'ler listesinde mutlaka olması gerekenlerden birisi de Inf VPN uygulaması. Inf VPN piyasadaki "ücretsiz" sloganıyla sunulan ama aslında tam olarak ücretsiz olmayan rakiplerine göre son derece avantajlıdır. Inf VPN'de de hız kısıtlaması ve kota bulunmaz. Yani ücretsiz VPN hizmetinden istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz.

    Inf VPN hakkında detaylı bilgi almak ve indirmek için Inf VPN nedir? Inf VPN nasıl kullanılır? linkine tıklayın.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol