Android reklam virüsü (uygulamalarda çıkıyor)

-1

TURKCELL T70 marka ve model telefon kullanıyorum uygulamalara girdiğimde mesela oyunun kendisine ait olmayan reklamlar çıkıyor telefonu da fabrikaya getirmek istemiyorum ACİL YARDIM!

megarda megarda (-2)
6 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Telefonuna bir antivirüs programı yüklemeli ve taratmalısın. Son yüklediğin uygulamalarıda kaldırmak işe yarayabilir. Eğer yinede bahsettiğin reklamlar kalkmazsa çaresiz fabrika ayarlarına dönmek gerekir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • temmuz hocam o fabrika ayarlarına dönün diyorsunuz ama biraz doğru bazı virüsler fabrika ayarlarına geri dönülse bile geri geliyor ben bunu çok yaşadım. ardavarol 6 yıl önce

    0

    Oyunlarda sık rastlanır ve en güzel yerlerinde çıkar. Oyunu açarken (online değilse) wifi ve veri bağlantısının kapalı olduğunu emin olun ve oyununuzu öyle çalıştırın. Sorununuz çözülecektir.

    araz01 araz01 (291)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Çoğu zaman fabrika ayarlarına dönmek yeterli olmayabilir. Telefonuna ait temiz bir rom yükletmelisin. Bunu da ancak bilgili biri veya servis yapabilir.

      Maalesef telefonu sıfırlamadan, yeni rom yüklemeden bazı sorunlar çözülmüyor.

      hakan hakan (15409)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Eğer bu bahsettiğiniz reklamlar oyun dışında başka bir işlem yaparken de çıkıyorsa gerçekten reklam virüsü var demektir. Ama sadece oyun oynarken çıkıyorsa bu durumda telefona suç bulmanıza gerek yoktur.

        omercik omercik (9418)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol