Android Şarj Tüketimi Sorunu!

2

Android şarj tüketimi sorunu ve çözümü ile alakalı olarak en net bilgileri çok daha yakından inceleyecek ve fikir sahibi olmanıza da yardımcı olacağız. Birkaç senelik dilim içerisinde özellikle akıllı telefon sektöründe yaşanan gelişmelerin çok ciddi boyutlara ulaşması, ayrıca ilgi çekici seçenekleri beraberinde getirdi demek de yanlış olmaz. Türkiye genelinde de şarj tüketim sorunu özellikle Android işletim sistemine sahip telefonlarda ciddi anlamda yüksek noktalara ulaştı!

esty esty (-48)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Android Şarj Tüketimi Sorununun Çözümü

    1. Öncelikli olarak belirli aralıklar ile yardımcı uygulamalar ile kalıntı dosya temizliği ve RAM boşaltma işlemi yapmayı ihmal etmeyin.
    2. Telefonunuzun arkaplanında çalışan uygulamaları belirli aralıklar ile kontrol ederek kapatmayı ihmal etmeyin.
    3. Telefonunuzun ekran parlaklığını otomatik yapmak yerine her ne olursa olsun belli bir düzey belirleyerek kullanın ve sürekli değiştirmeyin.
    4. Telefonunuzu kasan ve ısınmasına neden olan mobil oyunlardan mümkün mertebe uzak durun.
    5. Telefonunuzu sürekli kullanmak durumunda iseniz batarya tasarruf modu sizler için son derece iyi bir seçenek olacaktır.
    6. Sosyal medya uygulamaları özellikle arkaplanda çok fazla şarj tüketir. Arkaplanda yenilenme sıklığını en aza indirmeniz akıllıca olacaktır.
    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol