Android Telefona Windows Kurulabilir mi?

0

Arkadaşlar iyi günler herkese. Öncelikle şu sanal makine ile kurulum işlerini önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Benim olayım o değil tamamen windows kurmak intel çipsetli telefonlara kurulum yapılabiliyor olması lazım. Yani anlatacağım o ki; önce telefona bıos flashlasak sonra o BIOS la boot etsek boyle bir şey olabilir mi? Eğer olmuyorsa nedeniyle açıklama yapmanızı istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

tuncerozdes tuncerozdes (31)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Android telefona Windows kurulabildiğini bir kaç sitede görmüştüm. Burada bir videosu var: https://www.youtube.com/watch?v=PORoO-EcW74&feature=youtu.be

    Ayrıca burada gerekli olan programlar:  Android telefona Windows kurmak için gerekli olan programlar

    Elbette bu tür işlemler her zaman risk içerir. Android telefonların çok farklı üreticileri var. Bu üreticiler kendi telefonlarının donanımlarında istedikleri gibi değişiklikler yapabiliyorlar. Bu da uyum sorunlarına yol açıyor. Her Rom her android telefona kurulamadığı, sorunlar çıktığı gibi bambaşka bir işletim sistemi kurmayı denemek de risk içerir.

    hakan hakan (15424)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Çok teşekkürler yardımın için lakin bu sanal makine uzerine kurulum olduğu için benim işimi görmez bana tam anlamıyla windows kurma gerekiyor. yani android üzerinde sanal makine kurmak değilde. Tamamen windows yüklemekten bahsediyorum.

      tuncerozdes tuncerozdes (31)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol