Android telefonda Çağrı kaydedici

0

Bugün telefonda çağrılarımın kaydedildiğini farkettim.Daha önceden çağrı kaydedici yüklemiştim fakat sildim diye hatırlıyorum o yüzden yüklü uygulamalara baktım fakat yabancı bi uygulama yok.çağrılarda Zaten bugün kaydedilmeye başlamış.  Çağrıların kaydedildiği konum  Callrekorder isminde bir klasör . Uygulamayı bulup kaldıramadım yardımcı alabilecek birisi var mı acaba .muhtemelen benim yüklediğim bir uygulama yapıyor bunu virüs falan değil ama bilemedim 

kullanici904111 kullanici904111 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu uygulamanın önceki ismi Call Recorder idi. Daha sonra güncellemeler ile birlikte ismi Çağrı Kaydedici olarak değişti (Uygulamayı arayıpta bulamamanın sebebi bu olabilir). Senin telefonunda hangi isimle bulunduğunu bilemiyorum. Her ikiside olabilir (Güncelleme olup olmadığına göre değişir). Uygulama Yöneticisine girerek her iki ismide aramalısın ve artık hangisiyse onu kaldırmalısın. Olmazsa Google Play Store'da uygulamayı bulur ve oradanda kaldırabilirsin (Google hesabınla girmelisin).

    Eğer olmazsa (bu isimlerin ikiside yoksa, bulunumazsa) herhalde önce iyi bir virüs taraması yapmalı ve eğer bundanda sonuç alınmazsa telefonu fabrika ayarlarına geri alma düşünülmelidir.

    Ayrıca son günlerde yüklediğin uygulamalar varsa onları kaldırmayıda deneyebilirsin.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol